VVS Rødovre

VVS i Rødovre har vi udført i mange år. Vores VVS-installatør i Rødovre har stor erfaring indenfor alle typer VVS- og blikkenslagerarbejde.

Så uanset hvilken type udfordring du har, kan vi løse den for dig.

Kontakt os i dag på 43 62 42 70.

VVS Rødovre – Vi kører hurtigt ud

Nogle udfordringer kræver hurtig udrykning. Hvis toilettet fx ikke fungerer, er det selvsagt vigtigt, der bliver taget aktion hurtigt.

Har du akut brug for en VVS-installatør i Rødovre, kører vi hurtigt ud og får løst problemet.

Vi har normalt biler kørende i Vestegnen og i Storkøbenhavn, hvilket betyder, at du sjældent behøver vente længe, hvis det haster.

Service til erhverv og private

Albertslund VVS servicerer både erhverv og private.

Vores VVS-installatør i Rødovre har i mange år løst problemer for private. Og mange boliger i Rødovre, er indrettet med flotte badeværelser bygget af vores dygtige medarbejdere.

Ligeledes har vi mange kunder indenfor erhverv og kommune. For nogle løser vi akut opståede udfordringer, men mange sværger til os, hver gang de har brug for hjælp fra en blikkenslager.

 

 

Har du brug for en erfaren VVS-installatør, så kontakt dit lokale VVS-firma i dag.

Vi rådgiver dig grundigt

Udgangspunktet for tilfredse kunder er god kommunikation og grundig rådgivning. Og grundig rådgivning er vi rigtig gode til.

Så skal du have bygget et nyt badeværelse, gennemgår vi altid de forskellige muligheder til punkt og prikke. Vi sørger for at gennemgå alle fordele og ulemper i forhold til de ideer, du har.

Vi oplever tit, at vores kunder drømmer om en bestemt type badeværelse, uden at have det store kendskab til detaljerne.

Derfor kan deres drømme ændre sig hen ad vejen, fx fordi de ikke har tænkt over, hvad den oprindelige drøm medfører fx i forhold til rengøring og vedligeholdelse.

Vi vil gerne være garant for, at de badeværelser vi bygger, er badeværelser, vores kunder er glade for i mange år. Og at de lever helt op til deres forventninger, både hvad angår design og funktionalitet.

VVS Rødovre – Udført af fagfolk

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi mange af.

Det skyldes naturligvis, at vi udfører VVS og blikkenslagerarbejde af høj kvalitet. Det kræver de rette medarbejdere, og alle vores ansatte er dygtige, samtidig med de brænder for at udføre håndværk af høj kvalitet.

Ydermere videreuddanner vi os løbende, så vi har kendskab til nyeste teknikker, trends og muligheder, for også i vores branche går udviklingen stærkt.

Og vi passer på vores medarbejdere. Tilfredse ansatte leverer nu engang det bedste håndværk.

Håndværksprisen

Vi er stolte over flere gange at have modtaget håndværksprisen for veludført håndværk. Og vi stræber efter at modtage den igen.

Derfor glæder det os altid, når vores kunder tager sig tid til at give os en bedømmelse med på vejen, og det gør de heldigvis tit.

Kontakt os

Vil du også være en tilfreds kunde hos Albertslund VVS, så ring til os i dag på 43 62 42 70.

Du er også velkommen til her at skrive via vores kontaktformular

Vi er selvfølgelig medlem af Tekniq brancheordning.

Det siger vores kunder

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent​

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

S - via. Håndværker.dk

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds.

Dirk - via. Håndværker.dk

Udskiftning div. VVS dele​

Albertslund VVS har leveret et godt udført arbejde. Udfordringer undervejs blev løst og prisen var rimelig.

​Sparta - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur​

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

​​Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid​

Albertsund VVS ApS, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

​Kai - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum​

Vi fik renoveret kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Alle de forskellige håndværkere der var forbi var kompetente og behagelige. Vi kan varmt anbefale Albertslund VVS!

Anders - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.​

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Så nemt er det at få et tilbud

Hvis du har travlt og ønsker at modtage et tilbud kan du udfylde vores formular, vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os
tlf.: 43 62 42 70 hvis du ønsker at modtage et tilbud.

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Følg os og bliv opdateret på alle vores tjenester.

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Nyt badeværelse eller badeværelsesrenoveringNyt badeværelse eller badeværelsesrenovering

Se Vores Projekter

Få et uforpligtende tilbud

​Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS.​

Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontakt Os

Vores certificeringer

Håndværkerpriser.dk 2021
Håndværkerpriser.dk 2019
Godkendt 2023-2025 - Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør