Varmeanlæg

Spar mange penge på varmeregningen.

Et estimat fra Energistyrelsen vurderer

At mere end 300.000 huse i Danmark stadig anvender fjernvarmeinstallationer, der har mere end 20 år på bagen.

Gamle fjernvarmeinstallationer har stort energispild og kan, i langt de fleste tilfælde, med fordel udskiftes, hvilket også gør sig gældende for olie- og gaskedler med mere end 15 år på bagen.

Såfremt alternative opvarmningsformer, som fx fjernvarme eller naturgas, er mulige, er det i dag ikke tilladt at udskifte et gammelt oliefyr med et nyt.

Der findes dog stadig udmærkede muligheder for opvarmning med olie

Så hvis du er glad for denne opvarmningsform, har du stadig mulighed for at anvende denne, fx med en moderne kondenserende oliekedel, der udnytter energien mere effektivt, end gamle oliefyr gør.

Men der findes også andre muligheder på markedet, som du kan læse om herunder.​

Har du brug for en erfaren VVS-installatør, så kontakt dit lokale VVS-firma i dag.

Varmepumper

​Vælger du at udskifte til varmepumpe, er der mange penge at spare på varmeregningen, samtidig med du opnår et bedre indeklima.

Over hele Europa, herunder i Danmark

Bliver varmepumper mere og mere udbredt, hvilket bl.a. skyldes de åbenlyse fordele ved at dskifte gamle varmeanlæg med varmepumper.

En varmepumpe overfører varmen fra jorden eller omgivelserne til boligens radiatorer, gulvvarmeanlæg eller sender varm luft direkte ind i boligen.

Varmepumper kan erhverves i forskellige varianter

Bl.a. jordvarme, luft til vand og luft til luft.

Hvilken, der er mest velegnet til det konkrete behov, afhænger af forskellige faktorer, men vi rådgiver naturligvis vores kunder grundigt, så det altid er den rette beslutning, der tages.​

Varmepumpe belaster ikke miljøet og så er der mange penge at spare på varmeregningen.

Naturgas

​Har du ikke mulighed for at installere fjernvarme, er naturgas et velegnet alternativ til opvarmning med oliefyr eller fjernvarme.

Varmeanlæg

Besparelser på varmeregningen på 20-40 %

Energitjenesten estimerer besparelser på varmeregningen på 20-40%, hvis du ved udskiftning fra oliefyr til gasfyr, mens du med udskiftning til gas fra el kan opnå en besparelse på ca. 50%.

Men der er også andre fordele end besparelse ved at skifte til naturgas.

Med naturgas opnår du en mere effektiv temperaturstyring af din bolig, hvilket giver bedre indeklima, og du opnår tillige mere præcis og effektiv kedeldrift samt bedre udnyttelse af den tilførte naturgas.​

Gulvvarme

​Gulvvarme fordeler varmen mere effektivt i de enkelte rum end traditionelle radiatorer gør

Og da rummet opvarmes nedefra, er spredningen ofte så effektiv, at du kan sænke temperaturen.

Der er dog nogle faktorer, du bør være opmærksom på, hvis du overvejer at etablere gulvvarme. I større rum med gulvvarme bør der etableres separate kredse i varmsystemet afhængig af hvilken gulvtype, der forefindes.

Anvender du samme kreds til trægulve og fliser, vil du opleve at komforten forringes, samtidig med varmeforbruget øges.

Tilkobling til varmesystemet bør altid udføres af en fagmand, hvilket naturligvis også gør sig gældende i forhold til montering af el-installationer.

Med gulvvarme opnår du jævn opvarmning af din bolig, og der vil ikke længere føles fodkoldt i rummene.

Samtidig opnår du en energibesparende varmeløsning, hvilket nedsætter varmeforbruget, og du behøver ikke kalkulere med radiatorer ved indretning af boligen.​

Varmeanlæg

Fjernvarme

I Danmark er fjernvarme den mest udbredte opvarmningsform, da den både er billig og miljøvenlig.

Hvis du anvender olie eller el som varmekilde, vil det være en fordel at skifte til fjernvarme, og i nogle tilfælde kan det endda betale sig at skifte til fjernvarme fra naturgas, såfremt det er en mulighed.

Hvis du har du et stort varmebehov, vil fjernvarme være attraktivt, hvorimod det næppe er rentabelt, hvis du har et lavt varmebehov.

Omkring 25% af alle boliger har ikke mulighed for at få installeret fjernvarme, om du tilhører denne del af befolkningen, kan du finde ud af ved at kontakte din kommune eller kigge i lokalplanen.

Hvilken løsning passer til mig?

Hvilken løsning der er mest velegnet, kan være svært at vurdere, med de mange muligheder på markedet, og det er derfor altid en fordel, at tage en fagmand med på råd.

Hos Albertslund VVS sørger vi for at rådgive dig helt ned i detaljen, så du har de rette forudsætninger for at træffe den rette beslutning. Vi gennemgår de forskellige muligheder og fordele og ulemper ved dem, så du ikke selv behøver bruge tid på at læse op på tingene.

Vi udfærdiger også gerne et uforbindende tilbud og hjælper dig med at foretage beregninger i forhold til indkøb og besparelser.

Varmeanlæg

Kontakt os

Ønsker du at vide mere, eller vil du lave en aftale med en installatør, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 43 62 42 70.

Du kan også sende os en besked herfra.

Kontakt Os

Det siger vores kunder

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent​

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

S - via. Håndværker.dk

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds.

Dirk - via. Håndværker.dk

Udskiftning div. VVS dele​

Albertslund VVS har leveret et godt udført arbejde. Udfordringer undervejs blev løst og prisen var rimelig.

​Sparta - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur​

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

​​Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid​

Albertsund VVS ApS, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

​Kai - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum​

Vi fik renoveret kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Alle de forskellige håndværkere der var forbi var kompetente og behagelige. Vi kan varmt anbefale Albertslund VVS!

Anders - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.​

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Så nemt er det at få et tilbud

Hvis du har travlt og ønsker at modtage et tilbud kan du udfylde vores formular, vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os
tlf.: 43 62 42 70 hvis du ønsker at modtage et tilbud.

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Følg os og bliv opdateret på alle vores tjenester.

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Nyt badeværelse eller badeværelsesrenoveringNyt badeværelse eller badeværelsesrenovering

Se Vores Projekter

Få et uforpligtende tilbud

​Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS.​

Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontakt Os

Vores certificeringer

Håndværkerpriser.dk 2021
Håndværkerpriser.dk 2019
Godkendt 2023-2025 - Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør