VVS Ballerup

Vi er din professionelle VVS-partner i Ballerup. Vi udfører alle typer VVS opgaver – store som små.

VVS Ballerup til private og erhverv

VVS Ballerup er en vigtig del af vores serviceområde. I Albertslund VVS har vi etableret os som en pålidelig samarbejdspartner for både private husstande og virksomheder i området.

Vi forstår vigtigheden af hurtig respons og effektiv løsning af VVS-problemer. Og vores dedikerede team er altid klar til at håndtere opgaver af enhver størrelse med professionalisme og omhu.

Vi har mange års erfaring med VVS i Ballerup

Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget en solid ekspertise inden for VVS i Ballerup. Dette gør os i stand til at imødekomme dine behov og udfordringer.

Vores dedikerede VVS-montører er ikke alene veluddannede. De deltager også løbende i efteruddannelse for at følge med de seneste teknologiske fremskridt og brancheudviklinger.

Har du brug for en erfaren VVS-installatør, så kontakt dit lokale VVS-firma i dag.

Kvalitetsarbejde til rimelige priser

Kvalitetsarbejde til rimelige priser en kærneværdi i vores forretning.
Uanset om det drejer sig om installation, reparation eller vedligeholdelse, er vores mål at levere resultater, der overstiger dine forventninger.

Denne tilgang er en væsentlig årsag til vores forretnings succes, og vores kunder kommer igen og igen.

Vi tror på, at solid og pålidelig VVS-service ikke behøver at kompromittere budgettet. Derfor tilbyder vi rimelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det kan vi gøre, fordi vi har optimeret vores arbejdsgange. Og vi kan, i mange tilfælde, udføre arbejdet på stedet, da vi har værksted i vores biler.

Af samme årsag har vi mange tilfredse kunder, der anbefaler os, når det handler om VVS i Ballerup.

Du kan se vores mange udmærkelser på Håndværker.dk

Vi rådgiver dig grundigt

Har du søgt efter VVS Ballerup, er vi det oplagte valg. Uanset omfanget af den opgave, du skal have udført, rådgiver vi dig grundigt. Det er vigtigt for os at levere langtidsholdbare løsninger, du kan være tilfreds med i mange år. Og vi ved alt, hvad der er værd at vide om VVS Ballerup.

Skal du have renoveret, eller bygget nyt, badeværelse, gennemgår vi naturligvis grundigt de mange muligheder, samt deres styrker og svagheder. Og er det en lille opgave, som et WC der løber, kan du også regne med kvalitetsarbejde. Alle kunder er lige vigtige for os.

VVS Ballerup

Det siger vores kunder

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent​

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

S - via. Håndværker.dk

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds.

Dirk - via. Håndværker.dk

Udskiftning div. VVS dele​

Albertslund VVS har leveret et godt udført arbejde. Udfordringer undervejs blev løst og prisen var rimelig.

​Sparta - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur​

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

​​Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid​

Albertsund VVS ApS, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

​Kai - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum​

Vi fik renoveret kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Alle de forskellige håndværkere der var forbi var kompetente og behagelige. Vi kan varmt anbefale Albertslund VVS!

Anders - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.​

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Så nemt er det at få et tilbud

Hvis du har travlt og ønsker at modtage et tilbud kan du udfylde vores formular, vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os
tlf.: 43 62 42 70 hvis du ønsker at modtage et tilbud.

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Følg os og bliv opdateret på alle vores tjenester.

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Nyt badeværelse eller badeværelsesrenoveringNyt badeværelse eller badeværelsesrenovering

Se Vores Projekter

Få et uforpligtende tilbud

​Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS.​

Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontakt Os

Vores certificeringer

Håndværkerpriser.dk 2021
Håndværkerpriser.dk 2019
Godkendt 2023-2025 - Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør
Autoriseret Installatør