​​Ring mig op

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at lægge navn og nummer og så ringer vi til dig 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​

VANDRØR

Utætte vandrør er for de fleste mennesker et uvelkomment bekendtskab. Hvis du ikke i tide opdager at dine vandrør er utætte, kan du ende op med omfattende og kostbare reparationer.

Har du synlige vandrør i din ejendom, kan kommende lækager måske opdages, inden de udvikler sig til regulære brud.

De fleste skader sker oftest når forskellige typer metalrør sættes sammen, og det er derfor altid en bedre løsning at benytte vandrør i plast, da tæringsskader ikke opstår på disse.

Den hyppigste årsag til vandskader opstår som følge af tæring og sker oftest på brugsvandsrør og kun i sjældne tilfælde på varmerør, som fx i radiatoren.

Da tæring og rørbrud ofte ikke umiddelbart er til at se, kan det være en svær opgave at lokalisere dem. Symptomer man kan være opmærksom på kan være unormalt højt vandforbrug, høj luftfugtighed i huset eller misfarvninger på vægge og gulve.

At spore en skjult lækage på et vandrør kræver ofte bistand af en VVS installatør. For at kunne lokalisere hullet tilsættes der radioaktive sporingsmidler, der sammen med sporingsværktøj kan finde frem til, hvor udsivningen sker.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med brud på vandrør, og vi har alle de nyeste sporingsværktøjer til rådighed. Vores professionelle montører rykker hurtigt ud til dig, hvis du har et akut problem, der kræver omgående håndtering.

For spørgsmål eller bestilling af VVS montør er du velkommen til at ringe til os på 43 62 42 70.​

Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
Tlf.: 43 62 42 70
CVR: 27132111

Holsbjergvej 51   |   2620 Albertslund   |   Telefon: 43 62 42 70​   |   CVR: 27132111