Udskiftning af tagrender​

Hvis der er utætheder eller læk på dine tagrender, kan det forvolde fugt- og vandskader på din ejendom. I vores del af verden skal tagrender kunne modstå meget i årenes løb.​

Der løber hvert år omkring 90 tons regnvand gennem tagrenderne, og det er derfor vigtigt, du regelmæssigt tjekker dem for at sikre dig, at de både er tætte og stærke.

Husforsikring dækker ikke vandskader fra tagrender

Hvis der opstår vandskader på din bolig som følge af utætte eller tilstoppede tagrender og nedløbsrør, er du ikke dækket via din almindelige husforsikring, og det kan derfor blive en dyr affære ikke løbende at rense og vedligeholde dem.

Sådan opstår skaderne typisk

Typiske skader på tagrender kan opstå som følge af ophobning af vand i tagrender og nedløbsrør hvilket oftest sker som følge af tilstopning af især nedfaldsblade, men også sne og is efter snefald og efterfølgende tøvejr kan være en årsag.

Ved skybrud kan du risikere at dine tagrender er underdimensionerede. Ophobning af vand og fugt kan bevirke at selve tagrenderne og nedløbsrørene får skader og bliver utætte. 

Skader på tagrender og rør kan også opstå som følge af klimaforandringer og generelle ændringer i vejret.

Skal dine tagrender udskiftes?

Hvis du er i tvivl om, om dine tagrender er gode nok, eller foretrækker du ikke selv at efterse dem, er det en god idé at kontakte en fagmand, der kan komme ud og gennemgå dem for dig.

Selvom der er en udgift forbundet med gennemgangen, risikerer du, det bliver meget dyrere, hvis du bare lader stå til.

Vi har mange års erfaring

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med eftersyn og montering af tagrender. Hvis dine tagrender ikke er i forsvarlig stand, rådgiver vi dig grundigt, så du er klædt på til at vurdere, om du bør udskifte dem, eller om du kan nøjes med at reparere dem.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning eller vil bestille tid til et eftersyn eller udskiftning af dine tagrender, sidder vi klar ved telefonerne på 43 62 42 70.​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​