​​Ring mig op

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at lægge navn og nummer og så ringer vi til dig 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​

TAGRENDER

En tagrende skal kunne modstå meget i årenes løb. På et typisk parcelhus løber der hvert år ca. 90 tons regnvand gennem tagrenderne, og det er derfor vigtigt, at tagrenderne er både tætte og stærke.

Hvis du skal skifte tagrender på din bolig, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de mange forskellige muligheder og produkter, der er på markedet.

​Tagrenderne er en del af din boligs visuelle fremtoning, så det er vigtigt at tagrenderne, udover at være funktionelle og tætte, også passer til boligens stil, så helheden er harmonisk og indbydende.

Tagrender fås i mange materialer herunder plast, kobber, zink og stål. Hos Albertslund VVS rådgiver vi dig grundigt, inden du skal vælge nye tagrender, så du er sikker på de tagrender, du ender med at vælge, til fulde lever op til dine behov. Dermed er du sikret, at ende med tagrender, der har mange års levetid.​​

Har du spørgsmål til tagrender, eller ønsker du at tale med en tagrendeekspert, så ring til Albertslund VVS på 43 62 42 70.

Regnvandsfaskine

Vil du gerne aflede vandet fra dine tagrender på en miljøvenlig måde, kan dette gøres ved hjælp af en regnvandsfaskine, som er et system nede i jorden, der tillader langsom passage af vandet enten gennem et stenlag eller en regnvandskassette.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med opsætning af tagrender og vi rådgiver dig grundigt, så du får de rette tagrender på din ejendom.

​Ring nu og høre mere på 43 62 42 70.​

Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
Tlf.: 43 62 42 70
CVR: 27132111

Holsbjergvej 51   |   2620 Albertslund   |   Telefon: 43 62 42 70​   |   CVR: 27132111