​​Ring mig op

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at lægge navn og nummer og så ringer vi til dig 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​

TAg

En tagrenovering er ikke bare en tagrenovering.

Hvis du står for at skulle foretage en tagrenovering, bør du sætte dig grundigt ind i de forskellige typer tagbelægningers egenskaber, som du bør kende og vurdere, før du tager beslutning om ny tagbelægning.

Ud over pris og holdbarhed er det også vigtigt at vurdere materialets farver og detaljer, da de kan have stor betydning for husets samlede indtryk.

Du bør vurdere parametre som f.eks. holdbarhed og pris

Som regel hænger pris og holdbarhed sammen, da et tag med længere holdbarhed, som regel også er dyrere at købe. Der findes dog undtagelser som f.eks. betontagstens- og stålpladetage, der både er langtidsholdbare og billige.

Tæthed er en anden ting, du bør fokusere på. Som udgangspunkt er alle tage generelt tætte, men går du i detaljer, er ikke alle tage lige tætte i forskellige situationer.

For eksempel kan der sagtens trænge mindre mængder vand gennem et almindeligt tegltag (vingetagsten), hvor teglstenene ikke ligger helt tæt. Et bølgeeternittag, der fastskrues ovenfra, er derimod næsten 100 procent tæt. Under de tagbelægninger der ikke er helt vandtætte, lægges derfor et undertag, som skal opfange fugt eller vand, som i specielle situationer altid vil kunne trænge igennem. Tagbelægninger, som ikke kræver undertag, er typisk billigere end de tagbelægninger, der gør

Monteringsprisen bør du også undersøge, da den varierer afhængig af hvilket tag, du vælger.

Monteringsprisen er den pris, du betaler håndværkerne for at lægge taget, men uden udgiften til materialer. Et bølgeeternittag vil typisk være billigere at få lagt end et nyt tegltag, da der ikke skal lægges undertag, hvis du vælger et bølgeeternittag, hvilket gør monteringen lettere.

Sidst, men ikke mindst, bør du undersøge omfanget af den løbende vedligeholdelse af dit tag. 

Da nogle tage kræver mere vedligeholdelse end andre, har det naturligvis betydning for både den løbende udgift til vedligeholdelsen såvel som selve det løbende arbejde.

Som du kan se ovenfor, er der rigtig mange ting, du bør være opmærksom på, når du skal renovere dit tag, og vi anbefaler, at du tager en fagmand med på råd, så du vælger den rette tagrenovering til din ejendom.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med tagrenovering, og vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt og professionelt, så du er klædt helt på til at vælge det rette tag til din ejendom.

Ring på 43 62 42 70 for uforpligtende samtale med en af vores tageksperter, og vi hjælper dig med at få den helt rigtige tagrenovering til din ejendom.​

Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
Tlf.: 43 62 42 70
CVR: 27132111

Holsbjergvej 51   |   2620 Albertslund   |   Telefon: 43 62 42 70​   |   CVR: 27132111