Tag

En tagrenovering er ikke bare en tagrenovering. Hvis du står for at skulle foretage en tagrenovering, bør du sætte dig grundigt ind i de forskellige typer tagbelægningers egenskaber, som du bør kende og vurdere, før du tager beslutning om ny tagbelægning.​ 

Ud over pris og holdbarhed er det også vigtigt at vurdere materialets farver og detaljer, da de kan have stor betydning for husets samlede indtryk.​

Du bør vurdere parametre som f.eks. holdbarhed og pris

Som regel hænger pris og holdbarhed sammen, da et tag med længere holdbarhed, som regel også er dyrere at købe. Der findes dog undtagelser som f.eks. betontagstens- og stålpladetage, der både er langtidsholdbare og billige.​

Tæthed er en anden ting, du bør fokusere på. Som udgangspunkt er alle tage generelt tætte, men går du i detaljer, er ikke alle tage lige tætte i forskellige situationer. For eksempel kan der sagtens trænge mindre mængder vand gennem et almindeligt tegltag (vingetagsten), hvor teglstenene ikke ligger helt tæt. Et bølgeeternittag, der fastskrues ovenfra, er derimod næsten 100 procent tæt. ​

Under de tagbelægninger der ikke er helt vandtætte, lægges derfor et undertag, som skal opfange fugt eller vand, som i specielle situationer altid vil kunne trænge igennem. Tagbelægninger, som ikke kræver undertag, er typisk billigere end de tagbelægninger, der gør Monteringsprisen bør du også undersøge, da den varierer afhængig af hvilket tag, du vælger.

​Monteringsprisen er den pris, du betaler håndværkerne for at lægge taget, men uden udgiften til materialer. Et bølgeeternittag vil typisk være billigere at få lagt end et nyt tegltag, da der ikke skal lægges undertag, hvis du vælger et bølgeeternittag, hvilket gør monteringen lettere. Sidst, men ikke mindst, bør du undersøge omfanget af den løbende vedligeholdelse af dit tag.

Da nogle tage kræver mere vedligeholdelse end andre, har det naturligvis betydning for både den løbende udgift til vedligeholdelsen såvel som selve det løbende arbejde.Som du kan se ovenfor, er der rigtig mange ting, du bør være opmærksom på, når du skal renovere dit tag, og vi anbefaler, at du tager en fagmand med på råd, så du vælger den rette tagrenovering til din ejendom.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med tagrenovering, og vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt og professionelt, så du er klædt helt på til at vælge det rette tag til din ejendom.

Ring på 43 62 42 70 for uforpligtende samtale med en af vores tageksperter, og vi hjælper dig med at få den helt rigtige tagrenovering til din ejendom.​​​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​