Nyt badeværelse helt efter dine ønsker og behov​

​Hos Albertslund VVS er vi med fra A til Z, når du skal have nyt badeværelse, og vi lægger vægt på, at du er tryg gennem hele forløbet. Derfor starter vi altid med en dybdegående samtale for at sikre, at dine ønsker og behov imødekommes under hele projektet.​ Vi skaber det badeværelse, der er mest optimalt for dig ud fra dine konkrete ønsker samt de rammer, du har til rådighed. Når det kommer til renovering af badeværelse, har vi mere end 20 års erfaring, og vi kan hjælpe dig med at få et nyt badeværelse, der lever helt op til dine ønsker og behov.​

Om du bor i Albertslund, Glostrup, Ballerup eller Taastrup betyder intet. 

Vi kører i hele Storkøbenhavn, og uanset om du har brug for et nyt bad til din virksomhed, boligforening eller private bolig, kan vi hjælpe.​

Utallige muligheder ved nyt badeværelse

Mulighederne for at udfolde gode idéer og drømme er utallige, når det kommer til etablering af et nyt bad. Vi har erfaring med alle typer badeværelser, lige fra det klassiske badeværelse til det mere moderne bad, og vi rådgiver dig ud fra dine ønsker og forudsætninger.

Det er vigtigt at have følgende overvejelser med, når du skal i gang:

  • Hvor mange og hvem skal bruge det - både børn og voksne?
  • Har du brug for meget opbevaringsplads?
  • Skal der lægges nyt gulv, og skal det være med gulvvarme?
  • Skal der fliser på væggene, og i givet fald hvilken type?
  • Er én håndvask nok, eller har du brug for en dobbeltvask?
  • Ønsker du badekar, brusekabine eller bruseniche?
  • Kan eller vil du selv udføre en del af arbejdet?​

​Ved etablering af nyt bad tilbyder vi også totalløsninger, hvor vi samarbejder med elektriker, murer, tømrer, maler og glarmester, så du udelukkende har én kontaktperson, der styrer hele projektet fra start til slut.​​​​​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​