Gulvvarme

Mange års erfaring med gulvvarme​

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med etablering af gulvvarme, og vi rådgiver dig altid grundigt, så du vælger den for dig helt optimale løsning.​​ Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra førende leverandører på markedet, og du er således altid sikker på, du får et ordentligt gulvvarmeanlæg med lang levetid.

Der er nogle ting, du bør overveje nøje, inden du tager den endelig beslutning om etablering af gulvvarme i din bolig. Her på siden kan du læse mere om fordele og ulemper ved gulvvarme.​​

Fordele ved gulvvarme

Gulvvarme giver en behagelig varme, og da der med gulvvarme ikke skal etableres radiatorer, giver det større frihed i forhold til indretning af boligen. Mange oplever opvarmning med gulvvarme som værende mere behagelig end opvarmning med radiatorer da støv og andre partikler bliver ikke båret rundt i lokalet på samme måde som ved radiatoropvarmning. En anden fordel af, at der ikke er nogen løbende vedligeholdelse, som fx maling og rengøring, når du anvender et gulvvarmeanlæg.

I vådrum med gulvvarme vil du opleve en markant hurtigere tørring af overfladerne, især på gulvet. Du vil tillige med gulvvarme kunne opleve en højere virkningsgrad på kondenserende olie- og gaskedler samt varmepumper.​

Ulemper ved gulvvarme

Hvis du anvender gulvvarme, kan du opleve mere træk ved ældre vinduer og døre, og hvis varmeanlægget går i stykker, kan det være omkostningstungt at reparere.Gulvvarme indstøbt i gulvet, der er den mest udbredte løsning herhjemme, er som regel længere tid om at opvarme lokalet, ligesom det tager længere tid at nedkøle lokalet, når du slukker for varmen.

Gulvvarme kan ikke altid dække varmebehovet i huse, der er dårligt isolerede, der kan derfor være behov for at supplere gulvvarmen med radiatorer. I nyere huse, der er godt isolerede, skal der især i forårs- og efterårsperioden meget til, før gulvvarmen vil tænde, og derfor vil gulvene i disse perioder kunne føles kolde.

Er gulvvarme dyr i drift?

Som generelt når det handler om opvarmning, har det betydning, om huset er ordentligt isoleret og konstrueret, da revner, sprækker og dårligt isolerede hjørner, kan påvirke negativt. Hvis du vil etablere gulvvarme, er det især vigtigt, at gulv og fundament er ordentligt isoleret, da varmen ellers forsvinder ned i jorden i stedet for ud i dine lokaler.


Det har stor betydning for varmeregningen, hvilken type gulvvarme du vælger. El-gulvvarme er omkring 3 gange dyrere i drift end vandbaseret gulvvarme, der er tilsluttet fjernvarmeanlægget. Er dit hus opvarmet med olie- eller naturgasfyr, er el-gulvvarme omkring dobbelt så dyrt.​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​