​​Ring mig op

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at lægge navn og nummer og så ringer vi til dig 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​

Blødgøringsanlæg​

Kalk findes naturligt i vores drikke- og badevand, da det udvindes fra undergrunden, der til dels består af kalk.​Kalk findes naturligt i vores drikke- og badevand, da det udvindes fra undergrunden, der til dels består af kalk.​

For meget kalk ”fordærver” vandet, køb et blødgøringsanlæg

I Danmark er der stor forskel - fra område til område – på hvor kalkholdigt vandet er. Områder som Amager og Langeland har mere kalk i undergrunden end resten af Danmark og i nogle byer, er det et stort problem for byens borgere.

Vands hårdhed afhænger af, hvor meget kalk det indeholder. Meget kalk giver hårdt vand og lidt kalk giver blødt vand.

I hjemmet finder du kalk alle steder, hvor der er vand. 

Kalken sætter sig som hvide aflejringer eller som partikler fx i vaskemaskiner, armaturer, filtre og termostater, og de kan være vanskelige at få af og som ikke pynter på noget.

Sådan får du et kalkfrit hjem

Med et blødgøringsanlæg kan du fjerne kalk fra vandet. Efter installering af anlægget er det selvkørende og informerer når påfyldning af salt er påkrævet.

Blødgøringsanlægget installeres i umiddelbar nærhed af vandmåleren. Når vandet passerer anlægget filtreres kalken fra og du kan nyde de mange fordele ved kalkfrit vand i alle husets haner, varmeanlæg, husholdningsapparater m.fl.

Let at vedligeholde

Det kræver ikke meget at have et blødgøringsanlæg.Når et blødgøringsanlæg ikke kan optage mere kalk, skal det renses og regenereres. Processen begynder automatisk og varer ca. 25 minutter.

Anlægget indikerer selv, når det er tid til påfyldning af salt igen. 

Vi har erfaring indenfor blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg skal tilsluttes af en autoriseret VVS-installatør. Hos Albertslund VVS har vi god erfaring med rådgivning, salg og montering af blødgøringsanlæg, så hvis du kommer til os, sørger vi for, du får det helt rigtige anlæg, der lever fuldstændig op til dine behov.​

Kontakt os

Har du lyst til at vide mere, eller har du brug for rådgivning så ring nu og hør mere 43 62 42 70

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.​

Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
Tlf.: 43 62 42 70
CVR: 27132111

Holsbjergvej 51   |   2620 Albertslund   |   Telefon: 43 62 42 70​   |   CVR: 27132111