Blødgøringsanlæg

Kalk findes naturligt i vores drikke- og badevand, da det udvindes fra undergrunden, der til dels består af kalk.​ 

For meget kalk ”fordærver” vandet, køb et blødgøringsanlæg

I Danmark er der stor forskel - fra område til område – på hvor kalkholdigt vandet er. Områder som Amager og Langeland har mere kalk i undergrunden end resten af Danmark og i nogle byer, er det et stort problem for byens borgere.

Vands hårdhed afhænger af, hvor meget kalk det indeholder. Meget kalk giver hårdt vand og lidt kalk giver blødt vand. I hjemmet finder du kalk alle steder, hvor der er vand. Kalken sætter sig som hvide aflejringer eller som partikler fx i vaskemaskiner, armaturer, filtre og termostater, og de kan være vanskelige at få af og som ikke pynter på noget.​

Sådan får du et kalkfrit hjem

Med et blødgøringsanlæg kan du fjerne kalk fra vandet. Efter installering af anlægget er det selvkørende og informerer når påfyldning af salt er påkrævet. Blødgøringsanlægget installeres i umiddelbar nærhed af vandmåleren. Når vandet passerer anlægget filtreres kalken fra og du kan nyde de mange fordele ved kalkfrit vand i alle husets haner, varmeanlæg, husholdningsapparater m.fl.​

Let at vedligeholde

Det kræver ikke meget at have et blødgøringsanlæg.Når et blødgøringsanlæg ikke kan optage mere kalk, skal det renses og regenereres. Processen begynder automatisk og varer ca. 25 minutter. Anlægget indikerer selv, når det er tid til påfyldning af salt igen.

Vi har erfaring indenfor blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg skal tilsluttes af en autoriseret VVS-installatør. Hos Albertslund VVS har vi god erfaring med rådgivning, salg og montering af blødgøringsanlæg, så hvis du kommer til os, sørger vi for, du får det helt rigtige anlæg, der lever fuldstændig op til dine behov.​​​

Kontakt os

Har du lyst til at vide mere, eller har du brug for rådgivning så ring nu og hør mere 43 62 42 70.Vores imødekommende medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.​​​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​