​Blikkenslager med fokus på funktion og æstetik

Hos Albertslund VVS har vores blikkenslagere både fokus på funktion og æstetik. Dette er særlig vigtigt, når der arbejdes med materialer som zink og kobber. Som blikkenslager løser vi alt inden for blikarbejde. Ingen opgave er for stor eller lille. Bor du nær Taastrup, Ballerup eller Glostrup, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven.

Vi kører i hele Storkøbenhavn og udfører alle former for blikkenslagerarbejde herunder bl.a. udskiftning af tagrender, beklædning af tagkviste eller eksempelvis inddækning af skorstenen.​

Erfaren blikkenslager du kan stole på

Med mere end 20 års erfaring som blikkenslager sørger vi altid for, at det udførte blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit.

Når vores blikarbejde er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet end at nyde resultatet. Med vores faglige stolthed har vi altid fokus på godt håndværk. Vi uddanner løbende vores blikkenslagere, så de alle er opdateret indenfor nyeste trends og teknikker. Samtidig sætter vi os grundigt ind i dine behov og ønsker, hvilket sikrer dig et resultat, både du og vi kan være 100% tilfredse med.​

Totalløsninger med én kontaktperson

Når det kommer til blikarbejde, tilbyder vi – sammen med vores samarbejdspartnere - naturligvis også totalløsninger, så du udelukkende har én kontaktperson, der styrer hele projektet fra start til slut.

Professionel sparring og unikke priser

Uanset om du har et hus, en virksomhed eller repræsenterer en boligforening nær Ballerup, Glostrup eller Taastrup, der trænger til opmærksomhed fra en blikkenslager, kan du trygt ringe til os. 

Vi kører over hele Storkøbenhavn og kommer gerne ud for at besigtige blikarbejdet hvorefter vi udarbejder et uforpligtende, godt tilbud til dig. Ring til os på telefon 43 62 42 70 eller skriv til os på e-mail alb.vvs@albertslund-vvs.dk og kom i kontakt med din lokale blikkenslager i dag.

Om du ønsker at føre din bolig eller virksomhed tilbage til det oprindelige udtryk eller ønsker, at give det et nyt udtryk, kan vi hjælpe. 

Som professionel blikkenslager kan vi hjælpe dig med alt inden for blikarbejde, heriblandt fx renovering og reparation af facadedækninger.

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​