Renovering af badeværelse

Med Albertslund VVS som leverandør, får du professionel badeværelsesrenovering af dit eksisterende badeværelse.

Vi kan hjælpe dig med alt fra et helt nyt badeværelse til reparation af vandrør og andre VVS-opgaver.​​​

​Bedste løsning ved renovering af badeværelse

Vi har mere end 20 års erfaring med badeværelsesrenovering. Bor du i nærheden af Albertslund, Taastrup, Ballerup eller Glostrup, kommer vi gerne ud og besigtiger dit projekt. Kontakt os på telefon 43 62 42 70 og hør hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af bad.


​Med udgangspunkt i grundig rådgivning, skaber vi det badeværelse, der er mest optimalt for dig, ud fra de rammer du har til rådighed – naturligvis til den rette pris.

Når det kommer til badeværelsesrenovering, uddanner vi løbende vores installatører, så vi altid er opdateret i forhold til nyeste trends og teknikker.
​Vi sørger naturligvis for at spørge grundigt ind til dine behov og ønsker, herunder i forhold til materialevalg, så du er sikret en badeværelsesrenovering, du bliver glad for i mange år.

Badeværelsesrenovering – hvad skal du vælge?

Skal du i gang med renovering af badeværelse, er det vigtigt at tænke over et par ting – heriblandt:

  • Hvor stort er badeværelset, og hvordan er kvadratmeterne fordelt?

  • Hvilke materialer foretrækker du?

  • Hvordan skal dit nye badeværelse indrettes?​​

Når du, ved renovering af badeværelse, skal vælge materialer er det bl.a. vigtigt at tænke over omfanget af rengøring og vedligeholdelse.

​Når det kommer til badeværelsesrenovering, rådgiver vi dig helt ned i mindste detalje, så vi er sikre på, at du ikke efterfølgende bliver overrasket over, hvad det kræver af dig. Dette sikrer dig, at du altid har et badeværelse, der fremstår smukt og velholdt.

Uforpligtende dialog og prisoverslag

Har du brug or mere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af bad, kan du ringe til os på telefon 43 62 42 70 eller kontakte os via e-mail alb.vvs@albertslund-vvs.dk. Vi har rimelige priser hvad angår renovering af badeværelse. Bor du i nærheden af Albertslund, Taastrup, Glostrup, Ballerup eller øvrige Storkøbenhavn, kommer vi gerne ud og besigtiger dit projekt. Vi sikrer dig, at en badeværelsesrenovering i samarbejde med os kommer til at leve op til dine drømme.​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​