Afløb

Hjemmets afløb er en vigtig VVS installation, da de skal sikre, at du kommer af med dit spildevand, på en god og forsvarlig måde. Nogle lokaler har mere end et afløb som for eksempel badeværelser, hvor der ofte både skal være placeret gulvafløb i brusekabine, afløb fra håndvask og måske tillige afløb fra bad i form af badekar. 

Står du for at skulle installere afløb i køkken, badeværelse eller lignende, er det en god investering at gøre det rigtigt med det samme. De færreste tænker over, hvor vigtigt et funktionelt afløb er, før de står i situationen, hvor afløbet er stoppet, og vandet stiger op de forkerte steder.

Stoppet afløb

Du kan løbende selv gøre meget for at forhindre stoppede afløb. F.eks. kan du sætte en trævlesi i dit afløb i badeværelset. En trævlesi forhindrer hårrester i at blive skyllet ud i afløb, så de ikke tilstoppes.

Trævlesien kan nemt afmonteres og rengøres under vandhanen, når det værste snavs er fjernet​. Du skal være forsigtig, hvis du kaster dig ud i at rense dit afløb selv. Mange tror fejlagtigt, at deres problem kan løses med kaustisk soda, det er sjældent tilfældet og er tillige en dårlig idé.​

Er dit afløb stoppet lige under vasken, kan du komme langt ved at skille afløbet ad. Er dit afløb derimod stoppet under gulvkonstruktionen, anbefaler vi, at du tager kontakt til en professionel kloakmester/slamsuger.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med afløb, og vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt og professionelt, så du får en løsning, der holder i mange år. Ring på 43 62 42 70 og hør mere om hvordan en af vores afløbseksperter kam hjælpe dig.​​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​