​​Ring mig op

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at lægge navn og nummer og så ringer vi til dig 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​

Det siger vores kunder​

Tilslutning af opvaskemaskine

Meget tilfreds, godt arbejde, ualmindelige flinke unge mennesker som kontaktede os da de ikke kunne overholde den aftalte ankomsttid på grund af pludselig opstået problemer med lækage kontaktede os igen med en ny tid som de overholdte til ug.

Kan kun anbefale Albertslund Vvs.

Poul K.

Rep. af blandingsbatteri

Samvittighedsfuld betjening og hurtig udrykning

Tove B.

Re-etablering badeværelse

I forbindelse med totalrenovering af badeværelse var Albertslund VVS en professionel og kompetent leverandør. De kom til tiden, leverede arbejde af høj kvalitet og rådgav mig helt ned i detaljen også i forhold til de ting, jeg ikke selv havde tænkt over. De var fleksible, når jeg var skyld i forsinkelser, de svinede ikke og de ryddede op efter sig inden de gik. Jeg følte mig helt tryg ved deres tilstedeværelse, også når jeg ikke var hjemme. Prisen for deres arbejde var ganske rimelig.

Amalie P.

VVS i køkken, bryggers

Vi fik udskiftet nilhane i køkken. Hovedhane knækket i lukket tilstand, udskiftet denne Mont. af ny spulehane til påfyldning af anlæg. Det var yderst kompetent og serviceminded medarbejder som udførte opgaven. Han gik grundigt til værks, og opgaven tog længere tid end antaget, men på intet tidspunkt var jeg i tvivl om, at der blev lavet mere end det der skulle. Vi havde oplevelsen af, at han gjorde sit yderste for at lave et godt stykke arbejde for os. Vi er yderst tilfredse med resultatet. Vi benytter meget gerne Albertslund VVS igen.

Pernille W.

Ny toilet, bl. batteri

udskiftning til nyt toilet, og blandingsbatteri til hånd vask, arbejdet udført meget tilfredsstillende, kompetent medarbejder, der gav gode råd, kender firmaet i mere end 25 år,

alt arbejde igennem tiden er udført upåklageligt, uden nogen form for bøvl. firmaet anbefales af os til alle der gider hører på det, sidst har vor nabo anvendt firmaet på vor anbefaling, og er fuld af lovord

Svend K.

Nyt badeværelse

Albertslund VVS stod for renoveringen vores badeværelse, rådgivningen var god, tidsplanen og prisen holdt. Håndværkerne var dygtige, og gode til at spørge om detaljerne. Vi kan kun anbefale Albertslund VVS.

Kenneth E.

Gulvvarme virker ikke

Vi fik gang i min unit som forsyner gulvvarmen. Ligesom medarbejderen gennemgik systemet, var god til at forklare og gav gode råd. Yderst kompetent service til en rimelig pris.

Nils G

Udskiftning af vandhane

havde en vandhane på køkkenvasken der var defekt hvorfor der skulle ny vandhane, dejligt at det var en høj hane i forhold til den gamle, samtidig var der en defekt på mit blandingsbatteri på badeværelset, jeg er yderst tilfreds med udførelsen af arbejdet og er ikke i tvivl om fremover at kontakte jer hvis der bliver brug herfor, og naturligvis vil jeg ikke ha' betænkning ved at anbefale jer til naboer, venner og bekendt.

Sussie K

Renovering

Etablering af soveværelse og toilet i tidligere garage. Budget og tid blev overholdt. Klaus Storm var med os hele vejen. Alt er lavet perfekt.

Gitte D

Ny "sving-tud"

Skulle "bare" have skiftet svingtud på mit blandingsbatteri ved badekar.

Mikkel, der kom, var UTROLIG høflig og omhyggelig - en dejlig oplevelse.

Ingen opgave er for lille - fantastisk service

Ulla A

Reetablering badeværelse

Reetablering af badeværelse. Topprofessionelt arbejde, overholdt de aftalte tider og holdt ikke "kaffemøder" i arbejdstiden. Tillidsvækkende og dygtige håndværkere, der rydder op efter sig selv og ikke er en belastning at have gående. Absolut rimelige priser.

Anne I.

Ny skorstensinddækning

Den nye inddækning blev udført og de var vakse, opdagede revner i tagplader, udskiftede disse, så vi nu har et tæt hus. Godt set og et godt udført stykke arbejde.

Anbefaler med fornøjelse.

Curt M​

Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
Tlf.: 43 62 42 70
CVR: 27132111

Holsbjergvej 51   |   2620 Albertslund   |   Telefon: 43 62 42 70​   |   CVR: 27132111