Det siger vores kunder​

​Nyt badeværelse

​Albertslund vvs har totalrenoveret mit badeværelse og lavet forbedringer i køkkenet. Planlægningen og udførelsen var eminent god. Man kan godt mærke at teamet har høj faglig stolthed og jeg fik mange gode råd. Resultatet var rigtig godt. Kan varmt anbefale Albertslund VVS.

- Ari Thorleifsson

Hurtig og effektiv

Fik fastgjort 2 stk. køkkenbatterier. Utrolig venlig og kompetent ung VVS'er. Vil absolut bruge Albertslund VVS næste gang vi har et problem.

- S.E. Brockhuus A/S

Ny vandhane, godt arbejdet!

Kom til tiden, hurtig færdig, rigtig god ,10 med pil op.

- Sabrina r larsen

Udskiftning af målere 

Hej jeg vil bare sige tak for god service i gadekæret

Mit først ord da jeg lukkede jeres håndværker ind var held og lykke. Og som forudset skulle der lidt held til men det lykkedes

Husk at rose alle dem der går her ude jeg ved hvilken negativ stemning de møder og det ikke deres skyld men dem der har lavet klamphuggeri tidligere skyld

- Carina bjerager

Re-etablering badeværelse

I forbindelse med totalrenovering af badeværelse var Albertslund VVS en professionel og kompetent leverandør. De kom til tiden, leverede arbejde af høj kvalitet og rådgav mig helt ned i detaljen også i forhold til de ting, jeg ikke selv havde tænkt over. De var fleksible, når jeg var skyld i forsinkelser, de svinede ikke og de ryddede op efter sig inden de gik. Jeg følte mig helt tryg ved deres tilstedeværelse, også når jeg ikke var hjemme. Prisen for deres arbejde var ganske rimelig.

-Amalie P.​

VVS i køkken, bryggers

Vi fik udskiftet nilhane i køkken. Hovedhane knækket i lukket tilstand, udskiftet denne Mont. af ny spulehane til påfyldning af anlæg. Det var yderst kompetent og serviceminded medarbejder som udførte opgaven. Han gik grundigt til værks, og opgaven tog længere tid end antaget, men på intet tidspunkt var jeg i tvivl om, at der blev lavet mere end det der skulle. Vi havde oplevelsen af, at han gjorde sit yderste for at lave et godt stykke arbejde for os. Vi er yderst tilfredse med resultatet. Vi benytter meget gerne Albertslund VVS igen.

- Pernille W.

​Ny toilet, bl. batteri

​Udskiftning til nyt toilet, og blandingsbatteri til hånd vask, arbejdet udført meget tilfredsstillende, kompetent medarbejder, der gav gode råd, kender firmaet i mere end 25 år,

alt arbejde igennem tiden er udført upåklageligt, uden nogen form for bøvl. firmaet anbefales af os til alle der gider hører på det, sidst har vor nabo anvendt firmaet på vor anbefaling, og er fuld af lovord

- Svend K

Nyt badeværelse

Albertslund VVS stod for renoveringen vores badeværelse, rådgivningen var god, tidsplanen og prisen holdt. Håndværkerne var dygtige, og gode til at spørge om detaljerne. Vi kan kun anbefale Albertslund VVS.

- Kenneth E.

Reetablering badeværelse

Reetablering af badeværelse. Topprofessionelt arbejde, overholdt de aftalte tider og holdt ikke "kaffemøder" i arbejdstiden. Tillidsvækkende og dygtige håndværkere, der rydder op efter sig selv og ikke er en belastning at have gående. Absolut rimelige priser.

- Anne I.

Tæret vandrør

Jeg har ad et par gange haft behov for hjælp, bl.a for et toilet der løb, og da det var op til en weekend var det problematisk, men man rykkede lidt rundt og der blev en medarbejder ledig og han klarede problemet. Sidste gang var en fredag middag hvor der var et tæret vandrør. Der var aftalt en tid til kl. 1100 og i løbet af en time var problemet klaret og oprydningen afsluttet. Møder til aftalt tid og ved hvadman laver.

- Per Rasmussen

God Service

Vi har bestilt Albertslund VVS til af gennemgå vort luftanlæg i et Unic 119 hus.
Medarbejderen kom til dne lovede tid of virkede meget professionel og vi var ikke i tvivl om at han vidste hvordan arbejdet skulle udføres.

- Inge May Baltzer

​Tilslutning af opvaskemaskine

Meget tilfreds, godt arbejde, ualmindelige flinke unge mennesker som kontaktede os da de ikke kunne overholde den aftalte ankomsttid på grund af pludselig opstået problemer med lækage kontaktede os igen med en ny tid som de overholdte til ug.

Kan kun anbefale Albertslund Vvs.

Poul K.

​Tilslutning af opvaskemaskine

Meget tilfreds, godt arbejde, ualmindelige flinke unge mennesker som kontaktede os da de ikke kunne overholde den aftalte ankomsttid på grund af pludselig opstået problemer med lækage kontaktede os igen med en ny tid som de overholdte til ug.

Kan kun anbefale Albertslund Vvs.

Poul K.

Gulvvarme virker ikke

Vi fik gang i min unit som forsyner gulvvarmen. Ligesom medarbejderen gennemgik systemet, var god til at forklare og gav gode råd. Yderst kompetent service til en rimelig pris.

Nils G

Udskiftning af vandhane

Havde en vandhane på køkkenvasken der var defekt hvorfor der skulle ny vandhane, dejligt at det var en høj hane i forhold til den gamle, samtidig var der en defekt på mit blandingsbatteri på badeværelset, jeg er yderst tilfreds med udførelsen af arbejdet og er ikke i tvivl om fremover at kontakte jer hvis der bliver brug herfor, og naturligvis vil jeg ikke ha' betænkning ved at anbefale jer til naboer, venner og bekendt.

Sussie K

Renovering

Etablering af soveværelse og toilet i tidligere garage. Budget og tid blev overholdt. Klaus Storm var med os hele vejen. Alt er lavet perfekt.

Gitte D

Ny "sving-tud"

Skulle "bare" have skiftet svingtud på mit blandingsbatteri ved badekar.

Mikkel, der kom, var UTROLIG høflig og omhyggelig - en dejlig oplevelse.

Ingen opgave er for lille - fantastisk service

Ulla A

Ny skorstensinddækning

Den nye inddækning blev udført og de var vakse, opdagede revner i tagplader, udskiftede disse, så vi nu har et tæt hus. Godt set og et godt udført stykke arbejde.

Anbefaler med fornøjelse.

- Curt M​​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester