Det siger vores kunder​

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds.


Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent​

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.


S - via. Håndværker.dk

Udskiftning div. VVS dele​

Albertslund VVS har leveret et godt udført arbejde. Udfordringer undervejs blev løst og prisen var rimelig.


Sparta - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur​

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.


Helen- via. Håndværker.dk

Perfekt som altid​

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.


Kai- via. Håndværker.dk

Nyt badeværelse

​Albertslund vvs har totalrenoveret mit badeværelse og lavet forbedringer i køkkenet. Planlægningen og udførelsen var eminent god. Man kan godt mærke at teamet har høj faglig stolthed og jeg fik mange gode råd. Resultatet var rigtig godt. Kan varmt anbefale Albertslund VVS.​

- Ari Thorleifsson

Nyt badeværelse

​Albertslund vvs har totalrenoveret mit badeværelse og lavet forbedringer i køkkenet. Planlægningen og udførelsen var eminent god. Man kan godt mærke at teamet har høj faglig stolthed og jeg fik mange gode råd. Resultatet var rigtig godt. Kan varmt anbefale Albertslund VVS.​

- Ari Thorleifsson

Hurtig og effektiv​

Fik fastgjort 2 stk. køkkenbatterier. Utrolig venlig og kompetent ung VVS'er. Vil absolut bruge Albertslund VVS næste gang vi har et problem.

- S.E. Brockhuus A/S

Ny vandhane, godt arbejdet!​

Kom til tiden, hurtig færdig, rigtig god ,10 med pil op.

- Sabrina r larsen

​Udskiftning af målere​

Hej jeg vil bare sige tak for god service i gadekæret

Mit først ord da jeg lukkede jeres håndværker ind var held og lykke. Og som forudset skulle der lidt held til men det lykkedes

Husk at rose alle dem der går her ude jeg ved hvilken negativ stemning de møder og det ikke deres skyld men dem der har lavet klamphuggeri tidligere skyld

- Carina bjerager

Reetablering badeværelse​

I forbindelse med totalrenovering af badeværelse var Albertslund VVS en professionel og kompetent leverandør. De kom til tiden, leverede arbejde af høj kvalitet og rådgav mig helt ned i detaljen også i forhold til de ting, jeg ikke selv havde tænkt over. De var fleksible, når jeg var skyld i forsinkelser, de svinede ikke og de ryddede op efter sig inden de gik. Jeg følte mig helt tryg ved deres tilstedeværelse, også når jeg ikke var hjemme. Prisen for deres arbejde var ganske rimelig.

-Amalie P.​

​Ny toilet, bl. batteri​

​Udskiftning til nyt toilet, og blandingsbatteri til hånd vask, arbejdet udført meget tilfredsstillende, kompetent medarbejder, der gav gode råd, kender firmaet i mere end 25 år,

alt arbejde igennem tiden er udført upåklageligt, uden nogen form for bøvl. firmaet anbefales af os til alle der gider hører på det, sidst har vor nabo anvendt firmaet på vor anbefaling, og er fuld af lovord

- Svend K

Nyt badeværelse​

​Albertslund VVS stod for renoveringen vores badeværelse, rådgivningen var god, tidsplanen og prisen holdt. Håndværkerne var dygtige, og gode til at spørge om detaljerne. Vi kan kun anbefale Albertslund VVS.

- Kenneth E.

Reetablering badeværelse​

Reetablering af badeværelse. Topprofessionelt arbejde, overholdt de aftalte tider og holdt ikke "kaffemøder" i arbejdstiden. Tillidsvækkende og dygtige håndværkere, der rydder op efter sig selv og ikke er en belastning at have gående. Absolut rimelige priser.

- Anne I.

Nyt badeværelse m.m.

I perioden august til november 2020 fik vi gennemført et større renoveringsprojekt af vores lejlighed på Frederiksberg omhandlende badeværelse, gæstetoilet, mellemgang, viktualierum og soveværelse. Projektet blev ledet af Albertslund VVS ved Klaus Storm Pedersen med involvering af en række andre håndværksfirmaer, bl.a. murer, tømrer/snedker, elektriker, maler, glarmester, tæppemand, samt leverandør af hvidevarer fra Køle-Møller/Miele og armaturer, sanitet og fliser fra Bad & Fliser. Projektet var generelt utrolig flot planlagt og koordineret og projektet blev gennemført til aftalt tid og til aftalt økonomi. Derudover viste alle håndværkere meget stor fleksibilitet og de overraskelser som der altid kommer i et sådant projekt blev løst teknisk og økonomisk til vores fulde tilfredshed. Albertslund VVS blev valgt gennem en budrunde med tre leverandører baseret på gode anbefalinger, den bedste løsning/økonomi, samt en god kemi i bud processen. Vi kan kun give Albertslund VVS og Klaus Storm Pedersen som enterpriseleder, samt alle øvrige involverede firmaer vores allerbedste anbefalinger. Vi vil ikke tøve med at bruge dem igen.


Kim- via. Håndværker.dk

​Modernisering af vaskerum​

Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger , der var nødvendige undervejs. Alle de forskellige håndværkere der var forbi var kompetente og behagelige. Vi kan varmt anbefale Albertslund VVS!


Anders- via. Håndværker.dk

​Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.


Bo- via. Håndværker.dk

God service, professionel​

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.​

Dorthe- via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.


Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.


Jens - via. Håndværker.dk

Tæret vandrør​

​Jeg har ad et par gange haft behov for hjælp, bl.a for et toilet der løb, og da det var op til en weekend var det problematisk, men man rykkede lidt rundt og der blev en medarbejder ledig og han klarede problemet. Sidste gang var en fredag middag hvor der var et tæret vandrør. Der var aftalt en tid til kl. 1100 og i løbet af en time var problemet klaret og oprydningen afsluttet. Møder til aftalt tid og ved hvadman laver.

- Per Rasmussen

God Service​

Vi har bestilt Albertslund VVS til af gennemgå vort luftanlæg i et Unic 119 hus.
Medarbejderen kom til dne lovede tid of virkede meget professionel og vi var ikke i tvivl om at han vidste hvordan arbejdet skulle udføres.

- Inge May Baltzer

Tilslutning af opvaskemaskine​

Meget tilfreds, godt arbejde, ualmindelige flinke unge mennesker som kontaktede os da de ikke kunne overholde den aftalte ankomsttid på grund af pludselig opstået problemer med lækage kontaktede os igen med en ny tid som de overholdte til ug.

Kan kun anbefale Albertslund Vvs.

- Poul K.

​Gulvvarme virker ikke

Vi fik gang i min unit som forsyner gulvvarmen. Ligesom medarbejderen gennemgik systemet, var god til at forklare og gav gode råd. Yderst kompetent service til en rimelig pris.

- Nils G

Udskiftning af vandhane

Havde en vandhane på køkkenvasken der var defekt hvorfor der skulle ny vandhane, dejligt at det var en høj hane i forhold til den gamle, samtidig var der en defekt på mit blandingsbatteri på badeværelset, jeg er yderst tilfreds med udførelsen af arbejdet og er ikke i tvivl om fremover at kontakte jer hvis der bliver brug herfor, og naturligvis vil jeg ikke ha' betænkning ved at anbefale jer til naboer, venner og bekendt.

​​

-Sussie K.​

​​Renovering​

Etablering af soveværelse og toilet i tidligere garage. Budget og tid blev overholdt. Klaus Storm var med os hele vejen. Alt er lavet perfekt.

- Gitte D.

​Ny "sving-tud"​

Skulle "bare" have skiftet svingtud på mit blandingsbatteri ved badekar. Mikkel, der kom, var UTROLIG høflig og omhyggelig - en dejlig oplevelse. Ingen opgave er for lille - fantastisk service​

- Ulla A.

​Ny skorstensinddækning​

Den nye inddækning blev udført og de var vakse, opdagede revner i tagplader, udskiftede disse, så vi nu har et tæt hus. Godt set og et godt udført stykke arbejde.

Anbefaler med fornøjelse.


- Curt M​​.

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​