Badeværelse Roskilde - vi udfører totalløsninger

​Skal I have nyt badeværelse og bor i Roskilde eller omegn? Så tag en snak med os. Vi har bygget badeværelse for mange kunder i Roskilde og varetager hele processen, fra idé til udførelse.

Vi varetager, kort fortalt, kontakten med både elektriker, tømrer, murer, maler og glarmester, så du kun har én kontaktperson, der styrer hele projektet.

Vi skaber det optimale badeværelse

Hos Albertslund VVS etablerer vi, i tæt samarbejde med dig, dit drømmebadeværelse og et badeværelse, der opfylder dine ønsker og behov inden for de rammer, du har til rådighed.

Du behøver således ikke nødvendigvis have mange kvadratmeter eller mange penge til rådighed for at få det badeværelse, du går og drømmer om. Der er rigtig mange muligheder både i det lille badeværelse og i det store.

Vi er med fra idé til virkelighed

Vi har mange års erfaring i at bygge badeværelser, og vi varetager alt lige fra renovering af det gamle til etablering af helt nyt badeværelse.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker til det nye badeværelse og giver grundig rådgivning, så du får flest mulige ønsker opfyldt ud fra de rammer og det budget, du har til rådighed.

Vi rådgiver helt ned i de mindste detaljer, så vi er sikre på, du får det badeværelse, du drømmer om. Det betyder for eksempel, at vi også rådgiver i forhold til rengøring og vedligehold. Det er nemlig vigtigt for os, du ikke bliver overrasket over, hvad dit badeværelse kræver af rengøring og vedligehold for at fremstå smukt og velholdt. 

Få tilbud på nyt badeværelse i Roskilde

Ring til os allerede i dag på telefon 43 62 42 70 for at høre mere om mulighederne eller for at få en montør ud for uforpligtende at komme med forslag til, hvordan vi kan skabe det badeværelse, du går og drømmer om

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester