​​Ring mig op

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at lægge navn og nummer og så ringer vi til dig 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​

Badeværelse Roskilde - vi udfører totalløsninger

Skal I have nyt badeværelse og bor i Roskilde eller omegn? Så tag en snak med os. Vi har bygget badeværelse for mange kunder i Roskilde og varetager hele processen, fra idé til udførelse.

Vi varetager, kort fortalt, kontakten med både elektriker, tømrer, murer, maler og glarmester, så du kun har én kontaktperson, der styrer hele projektet.

Vi skaber det optimale badeværelse

Hos Albertslund VVS etablerer vi, i tæt samarbejde med dig, dit drømmebadeværelse og et badeværelse, der opfylder dine ønsker og behov inden for de rammer, du har til rådighed.

Du behøver således ikke nødvendigvis have mange kvadratmeter eller mange penge til rådighed for at få det badeværelse, du går og drømmer om. Der er rigtig mange muligheder både i det lille badeværelse og i det store.

Vi er med fra idé til virkelighed

Vi har mange års erfaring i at bygge badeværelser, og vi varetager alt lige fra renovering af det gamle til etablering af helt nyt badeværelse.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker til det nye badeværelse og giver grundig rådgivning, så du får flest mulige ønsker opfyldt ud fra de rammer og det budget, du har til rådighed.

Vi rådgiver helt ned i de mindste detaljer, så vi er sikre på, du får det badeværelse, du drømmer om. Det betyder for eksempel, at vi også rådgiver i forhold til rengøring og vedligehold. Det er nemlig vigtigt for os, du ikke bliver overrasket over, hvad dit badeværelse kræver af rengøring og vedligehold for at fremstå smukt og velholdt.

Få tilbud på nyt badeværelse i Roskilde

Ring til os allerede i dag på telefon 43 62 42 70 for at høre mere om mulighederne eller for at få en montør ud for uforpligtende at komme med forslag til, hvordan vi kan skabe det badeværelse, du går og drømmer om

Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
Tlf.: 43 62 42 70
CVR: 27132111

Holsbjergvej 51   |   2620 Albertslund   |   Telefon: 43 62 42 70​   |   CVR: 27132111