Udskiftning af tagrender​

Hvis der er utætheder eller læk på dine tagrender, kan det forvolde fugt- og vandskader på din ejendom. I vores del af verden skal tagrender kunne modstå meget i årenes løb.

Der løber hvert år omkring 90 tons regnvand gennem tagrenderne, og det er derfor vigtigt, du regelmæssigt tjekker dem for at sikre dig, at de både er tætte og stærke.

Husforsikring dækker ikke vandskader fra tagrender

Hvis der opstår vandskader på din bolig som følge af utætte eller tilstoppede tagrender og nedløbsrør, er du ikke dækket via din almindelige husforsikring, og det kan derfor blive en dyr affære ikke løbende at rense og vedligeholde dem.

Sådan opstår skaderne typisk

Typiske skader på tagrender kan opstå som følge af ophobning af vand i tagrender og nedløbsrør hvilket oftest sker som følge af tilstopning af især nedfaldsblade, men også sne og is efter snefald og efterfølgende tøvejr kan være en årsag.

Ved skybrud kan du risikere at dine tagrender er underdimensionerede. Ophobning af vand og fugt kan bevirke at selve tagrenderne og nedløbsrørene får skader og bliver utætte.

​Skader på tagrender og rør kan også opstå som følge af klimaforandringer og generelle ændringer i vejret.

Skal dine tagrender udskiftes?

Hvis du er i tvivl om, om dine tagrender er gode nok, eller foretrækker du ikke selv at efterse dem, er det en god idé at kontakte en fagmand, der kan komme ud og gennemgå dem for dig.

Selvom der er en udgift forbundet med gennemgangen, risikerer du, det bliver meget dyrere, hvis du bare lader stå til.

Vi har mange års erfaring

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med eftersyn og montering af tagrender. Hvis dine tagrender ikke er i forsvarlig stand, rådgiver vi dig grundigt, så du er klædt på til at vurdere, om du bør udskifte dem, eller om du kan nøjes med at reparere dem.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning eller vil bestille tid til et eftersyn eller udskiftning af dine tagrender, sidder vi klar ved telefonerne på 43 62 42 70.

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester