Tagrender

En tagrende skal kunne modstå meget i årenes løb. På et typisk parcelhus løber der hvert år ca. 90 tons regnvand gennem tagrenderne, og det er derfor vigtigt, at tagrenderne er både tætte og stærke.

Hvis du skal skifte tagrender på din bolig, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de mange forskellige muligheder og produkter, der er på markedet.

​Tagrenderne er en del af din boligs visuelle fremtoning, så det er vigtigt at tagrenderne, udover at være funktionelle og tætte, også passer til boligens stil, så helheden er harmonisk og indbydende.

Tagrender fås i mange materialer herunder plast, kobber, zink og stål. Hos Albertslund VVS rådgiver vi dig grundigt, inden du skal vælge nye tagrender, så du er sikker på de tagrender, du ender med at vælge, til fulde lever op til dine behov. Dermed er du sikret, at ende med tagrender, der har mange års levetid.​​

Har du spørgsmål til tagrender, eller ønsker du at tale med en tagrendeekspert, så ring til Albertslund VVS på 43 62 42 70.

Regnvandsfaskine

Vil du gerne aflede vandet fra dine tagrender på en miljøvenlig måde, kan dette gøres ved hjælp af en regnvandsfaskine, som er et system nede i jorden, der tillader langsom passage af vandet enten gennem et stenlag eller en regnvandskassette.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med opsætning af tagrender og vi rådgiver dig grundigt, så du får de rette tagrender på din ejendom.

​Ring nu og høre mere på 43 62 42 70.​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester