Afløb

Hjemmets afløb er en vigtig VVS installation, da de skal sikre, at du kommer af med dit spildevand, på en god og forsvarlig måde. 

Nogle lokaler har mere end et afløb som for eksempel badeværelser, hvor der ofte både skal være placeret gulvafløb i brusekabine, afløb fra håndvask og måske tillige afløb fra bad i form af badekar.


Står du for at skulle installere afløb i køkken, badeværelse eller lignende, er det en god investering at gøre det rigtigt med det samme.

De færreste tænker over, hvor vigtigt et funktionelt afløb er, før de står i situationen, hvor afløbet er stoppet, og vandet stiger op de forkerte steder.

Stoppet afløb

Du kan løbende selv gøre meget for at forhindre stoppede afløb. F.eks. kan du sætte en trævlesi i dit afløb i badeværelset.

En trævlesi forhindrer hårrester i at blive skyllet ud i afløb, så de ikke tilstoppes. Trævlesien kan nemt afmonteres og rengøres under vandhanen, når det værste snavs er fjernet. 

Du skal være forsigtig, hvis du kaster dig ud i at rense dit afløb selv. Mange tror fejlagtigt, at deres problem kan løses med kaustisk soda, det er sjældent tilfældet og er tillige en dårlig idé.

Er dit afløb stoppet lige under vasken, kan du komme langt ved at skille afløbet ad. Er dit afløb derimod stoppet under gulvkonstruktionen, anbefaler vi, at du tager kontakt til en professionel kloakmester/slamsuger.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med afløb, og vi sætter en ære i at rådgive dig grundigt og professionelt, så du får en løsning, der holder i mange år.

Ring på 43 62 42 70 og hør mere om hvordan en af vores afløbseksperter kam hjælpe dig.​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester