​​Ring mig op

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at lægge navn og nummer og så ringer vi til dig 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration​

VVS i Roskilde og omegn

Hos Albertslund VVS ApS har vi autorisationen, kompetencerne og erfaringen til at udføre VVS arbejde efter alle gældende krav og regler. Vi klarer således både stort og småt omkring vand, varme og sanitet.

Vi kører til mange kunder i Roskilde og omegn, så kontakt os trygt på 43 62 42 70, hvis du bor i Roskilde og har brug for en erfaren VVS’er.

Du får professionel rådgivning om VVS

​Vores services inden for VVS arbejde kan tilpasses til ethvert budget, og vi rådgiver altid grundigt, før vi går i gang. Du kan derfor være sikker på at få udført VVS arbejde, som du kan være tilfreds med i mange år frem i tiden.

Hvad enten opgaven drejer sig om renovering af badeværelse, udskiftning af rør, service på varmeanlæg eller der skal laves vedligeholdelse på afløb og kloakker, så leverer vi altid en professionel VVS indsats.

Du får besøg af erfarne VVS montører

Vi er et respekteret VVS firma med mange års erfaring inden for VVS arbejde. Vi har gennem årene udført mange VVS opgaver i Roskilde, og vores VVS montører er alle veluddannede og grundige i deres arbejde.

Vi sender løbende vores VVS montører på kurser, så de altid er opdaterede på de nyeste teknikker og metoder inden for vores fag. Du får således altid besøg af meget kompetente VVS montører, når du kontakter os.

Kontakt os om tilbud på VVS i Roskilde

Har du en VVS opgave, og bor du i Roskilde eller omegn, så kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Ring til en af vores VVS installatører på 43 62 42 70 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have løst.

Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
Tlf.: 43 62 42 70
CVR: 27132111

Holsbjergvej 51   |   2620 Albertslund   |   Telefon: 43 62 42 70​   |   CVR: 27132111