VVS i Glostrup, Ballerup og omegn

Albertslund VVS ApS har autorisationen, kompetencerne og erfaringen til at klare både stort og småt omkring vand, varme og sanitet. Hvad enten det er udskiftning af rør, service på varmeanlæg, renovering af badeværelse eller vedligeholdelse af afløb og kloakker, så leverer vi altid en indsats, der er professionel til fingerspidserne.

​Kontakt os på 43 62 42 70 for udførelse af VVS arbejde i Roskilde, Ballerup, Glostrup m.fl.

​Stor erfaring med VVS

Albertslund VVS er et velrenommeret firma med mange års erfaring. Vi har i mange år håndteret mange forskellige VVS opgaver, og vores montører er alle veluddannede og grundige i deres arbejde.

​Vi uddanner løbende vores montører, så de har det bedste udgangspunkt til at kunne montere og reparere alt fra toiletter og håndvaske til at kunne stå for en totalrenovering af et gammelt badeværelse.

Ingen opgave er for stor eller for lille for vores montører, og vi kører over hele Storkøbenhavn.

Landsdækkende garanti

Vi er medlem af Dansk VVS Garanti, der sikrer dig landsdækkende garanti på det arbejde, vi udfører. Du kan derfor trygt henvende dig til os.

Vi kører i Ballerup, Glostrup m.fl.

Uanset om du bor i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, kan du roligt ringe til os, vi rykker hurtigt ud og udfører alle typer opgaver. Vi laver alt fra service og mindre reparationer som udskiftning af armatur eller toilet til renovering af badeværelser. Vi har særlig stor erfaring med renovering og etablering af nyt bad.

Kontakt os derfor gerne angående:

  • VVS Glostrup
  • VVS Albertslund
  • VVS Ballerup
  • m.fl.

​​

Professionel rådgivning

Vores services kan tilpasses til enhver pengepung, og vi rådgiver altid grundigt, når du skal have foretaget VVS arbejde, så du altid ender op med en løsning, som du kan være glad for i mange år.

​Under udførelse af VVS arbejde for vores kunder er vi på det rene med, at alle skal kunne være der. Derfor gør vores folk altid rent efter sig, inden de forlader stedet.

​Ring til vores installatører på 43 62 42 70 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på den opgave, du skal have lavet.​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester