Badeværelser – Ballerup, Tåstrup, Glostrup m.fl.

Hos Albertslund VVS skaber vi det badeværelse, der er mest optimalt for dig ud fra dine ønsker og de rammer, du har til rådighed. Vi laver lækre, funktionelle badeværelser for kunder i bl.a. Albertslund, Glostrup, Tåstrup, Ballerup m.fl.


Badeværelse med én kontaktperson

I badeværelset er mulighederne for at udfolde sine gode idéer og drømme utallige, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det klassiske badeværelse til det mest moderne.

Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi samarbejder med elektriker, murer, tømrer, maler og glarmester, så du som kunde har én fast kontaktperson, der styrer hele projektet fra A til Z.

​Drømmer du om nyt badeværelse?

​Tidligere var et badeværelse blot et sted, der havde en praktisk funktion. I mange hjem i dag stilles der både krav til badeværelsets funktionalitet og fremtoning, og badeværelset opfattes af mange tillige som et wellnessområde, hvor man har mulighed for at slappe af i rolige og smukke rammer.

Du behøver ikke nødvendigvis have mange kvadratmeter til rådighed for at få det badeværelse, du drømmer om. Mulighederne er utallige såvel med udgangspunkt i det lille badeværelse som i det store.

Vi skaber dit nye badeværelse​

​Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring i alt fra totalrenovering af det gamle badeværelse til etablering af et helt nyt.

Med udgangspunkt i grundig rådgivning, skaber vi det badeværelse, der er mest optimalt for dig ud fra de rammer, du har til rådighed – og naturligvis til den rette pris.

Vi uddanner løbende vores montører, så vi er opdaterede inden for nyeste trends og teknikker, men vi sætter samtidig en ære i at sætte os grundigt ind i vores kunders behov og adfærd, hvilket sikrer dig det rette materialevalg i dit nye badeværelse.

Når du skal vælge badeværelse, er det vigtigt at tænke over omfanget af rengøring og vedligeholdelse, de enkelte materialer efterfølgende vil kræve. Vi rådgiver helt ned i mindste detalje, så vi er sikre på, du ikke efterfølgende bliver overrasket over, hvad det kræver af dig, så dit badeværelse fremadrettet fremstår smukt og velholdt.

Ring til os på 43 62 42 70 for at høre mere eller få en montør ud for uforpligtende at komme med et forslag til, hvordan vi gør dit badeværelse til dit foretrukne rum i hjemmet. Vi kører i Albertslund, Glostrup og Tåstrup, men også gerne helt til Ballerup og Roskilde.

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester