Vandrør

Utætte vandrør er for de fleste mennesker et uvelkomment bekendtskab. Hvis du ikke i tide opdager at dine vandrør er utætte, kan du ende op med omfattende og kostbare reparationer.

Har du synlige vandrør i din ejendom, kan kommende lækager måske opdages, inden de udvikler sig til regulære brud.

De fleste skader sker oftest når forskellige typer metalrør sættes sammen, og det er derfor altid en bedre løsning at benytte vandrør i plast, da tæringsskader ikke opstår på disse.

Den hyppigste årsag til vandskader opstår som følge af tæring og sker oftest på brugsvandsrør og kun i sjældne tilfælde på varmerør, som fx i radiatoren.

Da tæring og rørbrud ofte ikke umiddelbart er til at se, kan det være en svær opgave at lokalisere dem. Symptomer man kan være opmærksom på kan være unormalt højt vandforbrug, høj luftfugtighed i huset eller misfarvninger på vægge og gulve.

At spore en skjult lækage på et vandrør kræver ofte bistand af en VVS installatør. For at kunne lokalisere hullet tilsættes der radioaktive sporingsmidler, der sammen med sporingsværktøj kan finde frem til, hvor udsivningen sker.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med brud på vandrør, og vi har alle de nyeste sporingsværktøjer til rådighed. Vores professionelle montører rykker hurtigt ud til dig, hvis du har et akut problem, der kræver omgående håndtering.

For spørgsmål eller bestilling af VVS montør er du velkommen til at ringe til os på 43 62 42 70.​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester