Renovering af badeværelse

​​Med Albertslund VVS som leverandør, får du professionel badeværelsesrenovering af dit eksisterende badeværelse. Vi kan hjælpe dig med alt fra et helt nyt badeværelse til reparation af vandrør og andre VVS-opgaver.

Bedste løsning ved renovering af badeværelse

Vi har mere end 20 års erfaring med badeværelsesrenovering, og bor du i nærheden af Taastrup, Ballerup eller Glostrup, kommer vi gerne ud og besigtiger dit projekt. Kontakt os på telefon 43 62 42 70 og hør hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af badeværelse.

Med udgangspunkt i grundig rådgivning, skaber vi det badeværelse, der er mest optimalt for dig, ud fra de rammer du har til rådighed – naturligvis til den rette pris.

Når det kommer til badeværelsesrenovering, uddanner vi løbende vores installatører, så alle er opdateret i forhold til nyeste trends og teknikker. Vi sørger naturligvis for at spørge grundigt ind til dine behov og ønsker, herunder i forhold til materialevalg, så du er sikret en badeværelsesrenovering, du bliver glad for i mange år.

Badeværelsesrenovering – hvad skal du vælge?

Skal du i gang med renovering af badeværelse, er det vigtigt at tænke over et par ting – heriblandt:

  • Hvor stort er badeværelset, og hvordan er kvadratmeterne fordelt?

  • Hvilke materialer foretrækker du?

  • Hvordan skal dit nye badeværelse indrettes?

Når du, ved renovering af badeværelse, skal vælge materialer er det bl.a. vigtigt at tænke over omfanget af rengøring og vedligeholdelse.

​Når det kommer til badeværelsesrenovering, rådgiver vi dig helt ned i mindste detalje, så vi er sikre på, at du ikke efterfølgende bliver overrasket over, hvad det kræver af dig. Dette sikrer dig, at du altid har et badeværelse, der fremstår smukt og velholdt.

Uforpligtende dialog og prisoverslag

For mere informationeller et uforpligtende tilbud på badeværelsesrenovering, kan du ringe til os på telefon 43 62 42 70 eller kontakte os via e-mail alb.vvs@albertslund-vvs.dk. Vi har rimelige priser hvad angår renovering af badeværelse. Bor du i nærheden af Taastrup, Glostrup, Ballerup eller øvrige Storkøbenhavn, kommer vi gerne ud og besigtiger dit projekt, og vi kan love dig, at din badeværelsesrenovering kommer til at leve op til dine drømme.

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester