​Nyt badeværelse, der lever op til dine behov

​Hos Albertslund VVS skaber vi det badeværelse, der er mest optimalt for dig ud fra dine konkrete ønsker samt de rammer, du har til rådighed. Når det kommer til istandsættelse af badeværelse, har vi mere end 20 års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig med at få et nyt badeværelse helt efter dine ønsker og behov.

Om du bor i Glostrup, Ballerup eller Taastrup betyder intet. Vi kører i hele Storkøbenhavn og kan hjælpe med et nyt badeværelse til din virksomhed, boligforening eller bolig.

Renovering af badeværelse med uendelige muligheder

Mulighederne for at udfolde sine gode idéer og drømme er utallige, når det kommer til renovering af badeværelset. Vi hjælper med inspiration om alt fra det klassiske badeværelse til det mest moderne bad samt rådgiver til den billigste og bedste løsning.

Ved etablering af nyt badeværelse tilbyder vi også totalløsninger, hvor vi samarbejder med elektriker, murer, tømrer, maler og glarmester, så du udelukkende har én kontaktperson, der styrer hele projektet fra start til slut.

Et nyt badeværelse lever op til dine drømme

Tidligere var et badeværelse blot et sted, som havde en praktisk funktion. I mange hjem og virksomheder stilles der i dag både krav til badeværelsets funktionalitet og fremtoning. Badeværelset opfattes tillige som et wellnessområde, hvor man har mulighed for at slappe af i rolige og smukke rammer.

Hvis du drømmer om et nyt bad men har brug for input i forhold til indretning og funktionalitet, kan vi naturligvis hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser i alle størrelser og prisklasser. Du behøver ikke nødvendigvis at have mange kvadratmeter til rådighed for at få det badeværelse, du drømmer om. Mulighederne er utallige såvel med udgangspunkt i det lille badeværelse som i det store.

Bedste løsning ved renovering af badeværelse

Vi har mere end 20 års erfaring med alt fra totalrenovering af det gamle badeværelse til etablering af et helt nyt. Så bor du i nærheden af Taastrup, Ballerup eller Glostrup, skal du ikke tvivle. Kontakt os på telefon 43 62 42 70 og hør hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af badeværelse.

Med udgangspunkt i grundig rådgivning, skaber vi det badeværelse, som er mest optimalt for dig, ud fra de rammer du har til rådighed – naturligvis til den rette pris.

Vi uddanner løbende vores montører, så vi alle er opdateret med de nyeste trends og teknikker. Vi sætter samtidig en ære i at sætte os grundigt ind i dine behov og adfærd, hvilket sikrer dig, det rette materialevalg i dit nye badeværelse.

Hvilket badeværelse skal du vælge?

Når du skal vælge materialer til badeværelset, er det vigtigt at tænke over omfanget af rengøring og vedligeholdelse. Vi rådgiver helt ned i mindste detalje, så vi er sikre på, at du ikke efterfølgende bliver overrasket over, hvad det kræver af dig. Dette sikrer dig, at du har

et badeværelse, der fremstår smukt og velholdt.

For mere info og et uforpligtende tilbud kan du ringe til os på telefon 43 62 42 70 eller på e-mail alb.vvs@albertslund-vvs.dk. Vi kommer gerne ud og besigtiger samt giver en god pris på renovering af badeværelset. Bor du i nærheden af Taastrup, Glostrup eller Ballerup så fortvivl ikke. Vi kører over hele Storkøbenhavn.

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester