Nyt badeværelse helt efter dine ønsker og behov​

​Hos Albertslund VVS er vi med fra A til Z, når du skal have nyt badeværelse, og vi lægger vægt på, at du er tryg gennem hele forløbet. Derfor starter vi altid med en dybdegående samtale for at sikre, at dine ønsker og behov imødekommes under hele projektet.

Vi skaber det badeværelse, der er mest optimalt for dig ud fra dine konkrete ønsker samt de rammer, du har til rådighed. Når det kommer til renovering af badeværelse, har vi mere end 20 års erfaring, og vi kan hjælpe dig med at få et nyt badeværelse, der lever helt op til dine ønsker og behov.

Om du bor i Glostrup, Ballerup eller Taastrup betyder intet. Vi kører i hele Storkøbenhavn, og uanset om du har brug foret nyt badeværelse til din virksomhed, boligforening eller private bolig, kan vi hjælpe.

Utallige muligheder ved nyt badeværelse

Mulighederne for at udfolde gode idéer og drømme er utallige, når det kommer til etablering af et nyt bad. Vi har erfaring med alle typer badeværelser, lige fra det klassiske badeværelse til det mest moderne bad, og vi rådgiver dig ud fra dine ønsker og forudsætninger.

Det er vigtigt at have følgende overvejelser med, når du skal i gang med nyt badeværelse:

  • Hvor mange og hvem skal bruge det - både børn og voksne?

  • Har du brug for meget opbevaringsplads?

  • Skal der lægges nyt gulv, og skal det være med gulvvarme?

  • Skal der fliser på væggene, og i givet fald hvilken type?

  • Er én håndvask nok, eller har du brug for en dobbeltvask?

  • Ønsker du badekar, brusekabine eller bruseniche?

  • Kan eller vil du selv udføre en del af arbejdet?

​Ved etablering af nyt badeværelse tilbyder vi også totalløsninger, hvor vi samarbejder med elektriker, murer, tømrer, maler og glarmester, så du udelukkende har én kontaktperson, der styrer hele projektet fra start til slut.​

Et badeværelse, der lever op til dine drømme

Dit drømmebadeværelse skal passe til din personlighed og stil. Er du til stærke eller neutrale farver? Industrielle eller organiske materialer? Matte eller blanke overflader? Vær opmærksom på at moden konstant ændrer sig – også når det handler om badeværelser, og en ugennemtænkt beslutning kan hurtigt udvikle sig til en fejltagelse, man fortryder i mange år.

Tidligere var et badeværelse blot et sted, der havde en praktisk funktion. I mange hjem og virksomheder stilles der i dag både krav til badeværelsets funktionalitet og fremtoning. Badeværelset opfattes tillige som et wellnessområde, hvor man har mulighed for at slappe af i rolige og smukke rammer.

Den bedste løsning for dig

Hvis du drømmer om et nyt badeværelse, men har brug for input i forhold til indretning og funktionalitet, kan vi naturligvis hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med etablering af nyt badeværelse i alle størrelser og prisklasser. Du behøver ikke nødvendigvis at have mange kvadratmeter til rådighed for at få det badeværelse, du drømmer om. Mulighederne er utallige såvel med udgangspunkt i et lille badeværelse som i et stort. Du kan kontakte os på telefon 43 62 42 70 eller via e-mail alb.vvs@albertslund-vvs.dk, så kan vi sammen finde den bedste løsning for dig.​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester