Radiatorer

Vi leverer og monterer alle typer radiatorer

Hos Albertslund VVS samarbejder vi med førende producenter på markedet inden for radiatorer, og vi kan med garanti levere lige netop den radiator, du søger. Vi kan skaffe alle typer og størrelser lige fra traditionelle radiatorer med åbne gavle, til kompakte radiatorer hvor gavlene er dækket af, og en rist lukker af foroven. Vi kan også være leveringsdygtige i designerradiatorer, hvis du søger noget udover det sædvanlige.

Vigtige overvejelser inden du vælger radiator

Når du skal beslutte hvilke størrelser dine nye radiatorer skal have, er der flere ting, du med fordel kan overveje. Radiatorens opgave er at erstatte tabt rumvarme, derfor er isoleringsværdien i rummet meget vigtig. Du bør træffe dit valg ud fra din opvarmningskilde, (gaskedel eller fjernvarme eller lignende), da dette har stor indflydelse i forhold til radiatorens ydelse, idet fremløbstemperaturen varierer fra radiator til radiator. Derudover bør du også kigge på størrelsen af rummet, radiatoren skal opvarme. I større rum vil det altid være en fordel med to mindre radiatorer i stedet for en stor, da det giver en bedre fordeling af varmen og derfor også bedre komfort.

Vi har mange års erfaring

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring indenfor radiatorer. Vi både monterer og servicerer radiatorer, og vi ved alt, hvad der er værd at vide, om dem.

Kvalitetsarbejde

Hvad enten du skal bruge radiatorer til et helt nyt hus, hvor der skal monteres radiatorer for første gang, dine eksisterende radiatorer har udtjent deres værnepligt, eller du bare har brug for at få dem efterset, kan vi være behjælpelige.

Vi leverer kvalitetsarbejde, og vi forhandler udelukkende med førende leverandører på markedet. Derfor kan du altid være sikker på en god og langtidsholdbar løsning.

Vi uddanner os løbende

Alle vores montører ved alt, hvad der er at vide om radiatorer. De bliver løbende videreuddannet, så de er opdateret indenfor nyeste produkter såvel som tidens tendenser og trends.

Rimelige priser

Vores priser er rimelige, uden vi dermed går på kompromis med vores grundige arbejde og høje service. Du kan altid få udarbejdet et fast tilbud, så du ved hvad tingene kommer til at koste.

Vi holder, hvad vi lover

Hos Albertslund VVS holder vi, hvad vi lover, og vi står på mål for vores arbejde. Vi overholder aftalte deadlines og rydder op efter os, inden vi forlader stedet.

Kontakt os

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, har spørgsmål eller er klar til dit projekt, så lad os være din sparringspartner. Kontakt os på telefon 43 62 42 70 eller send og en mail her.

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester