Tag, Tagrender & Facade

Tag er en vigtig konstruktion på en ejendom, når det gælder husets sundhed og sikkerhed.
 
Der er en stor udgift forbundet med at renovere eller skifte til nyt tag, og derfor er der rigtig mange ting, du skal overveje grundigt, når du skal udskifte eller renovere dit tag.
 
Skal du skifte tag, får du formentlig mulighed for samtidig at ændre og forbedre huset med hensyn til udseende, isolering, dagslys og pladsforhold. Så er der plads til forbedringer i forhold til nogle af ovenstående, kan du med fordel tænke dette ind, når du skal skifte tag.
 
Udover at et tag helst skal fremstå som en smuk del af husets ydre, kan der også være forskellige lovkrav i bygningsreglementet, der skal tages højde for. Der kan i servitutter og lokalplaner være regler for hvilken tagbelægning, du må vælge til dit hus, så du må aldrig bare vælge det første det bedste tag, du falder over.
 
Det er vigtigt altid først at undersøge om dit tag trænger til reparation, renovering eller udskiftning. I denne proces kan det anbefales, at du allierer dig med en fagmand, der kan rådgive dig omkring hvilken løsning, der er mest optimal i forhold til dit tag.
 
Når du skal købe nyt tag, bør du også huske at overveje hvor meget energi, du kan overskue at ligge i den fremtidige vedligeholdelse, da der kan være stor forskel på, hvor meget der kræves af dig efterfølgende.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med tag istandsættelse, tag renovering og etablering af nyt tag. Vores tagmontører er alle professionelle og omhyggelige, og de sætter en stor ære i, at levere et førsteklasses stykke arbejde.

Vi udarbejder naturligvis et uforpligtende tilbud til dig og garanterer at med os som sparringspartner, er du sikret den tagløsning, der passer bedst til dig og din egendom.

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​