Tag, Tagrender & Facade

Tag er en vigtig konstruktion på en ejendom, når det gælder husets sundhed og sikkerhed.
 
Der er en stor udgift forbundet med at renovere eller skifte til nyt tag, og derfor er der rigtig mange ting, du skal overveje grundigt, når du skal udskifte eller renovere dit tag.
 
Skal du skifte tag, får du formentlig mulighed for samtidig at ændre og forbedre huset med hensyn til udseende, isolering, dagslys og pladsforhold. Så er der plads til forbedringer i forhold til nogle af ovenstående, kan du med fordel tænke dette ind, når du skal skifte tag.
 
Udover at et tag helst skal fremstå som en smuk del af husets ydre, kan der også være forskellige lovkrav i bygningsreglementet, der skal tages højde for. Der kan i servitutter og lokalplaner være regler for hvilken tagbelægning, du må vælge til dit hus, så du må aldrig bare vælge det første det bedste tag, du falder over.
 
Det er vigtigt altid først at undersøge om dit tag trænger til reparation, renovering eller udskiftning. I denne proces kan det anbefales, at du allierer dig med en fagmand, der kan rådgive dig omkring hvilken løsning, der er mest optimal i forhold til dit tag.
 
Når du skal købe nyt tag, bør du også huske at overveje hvor meget energi, du kan overskue at ligge i den fremtidige vedligeholdelse, da der kan være stor forskel på, hvor meget der kræves af dig efterfølgende.

Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med tag istandsættelse, tag renovering og etablering af nyt tag. Vores tagmontører er alle professionelle og omhyggelige, og de sætter en stor ære i, at levere et førsteklasses stykke arbejde.

Vi udarbejder naturligvis et uforpligtende tilbud til dig og garanterer at med os som sparringspartner, er du sikret den tagløsning, der passer bedst til dig og din egendom.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester