Aguasol's solvandvarmer - en rigtig god investering
 
Alle kan med fordel installere en Aguasol solvandvarmer- på taget eller i haven.
 
Opvarmning af brugsvandet andrager mere end 1/3 af boligens samlede udgift til opvarmning. Alt efter energikilde og forbrug kan dette løbe op i 6 - 12.000 kr. pr. år. Det betyder, at solvandvarmeren allerede er tilbagebetalt efter 4–8 år.
 
Unødvendig udgift på varmt vand
Alt efter energikilde koster varmtvandsforbruget omkring 10 kr. pr. person om dagen. Er man 4 personer i husstanden svarer det til en unødig udgift på 6 - 12.000 kr. om året.
 
Link er på vej...
Albertslund VVS ApS
Sluk for fyr eller el-vandvarmer
I praksis vil det være muligt at slukke for fyret eller el-vandvarmeren allerede fra begyndelsen af marts. Herefter vil Aguasol Unibody som eneste energikilde klare opvarmningen af det varme vand - normalt frem til midten af oktober. Resten af året giver den et godt tilskud til produktionen af det varme vand.
 
Udviklet til det nordiske klima
Aguasol er den eneste solvandvarmer, som har en højisoleret, helstøbt klimaskærm, der indkapsler hele produktet. Klimaskærmen giver en række fordele. Der er bl.a. ingen kuldebroer eller væsentligt nedsat varmetab, hverken om natten, vinteren eller i blæsevejr.
 
Det koster dyrt at fortsætte, som man plejer
For hver dag, hvor man ikke har ”gratis” varmt vand til rådighed, taber man i realiteten penge unødigt.
 
Alt efter energikilde og -forbrug koster et brusebad / opvask / vask omkring 10 kr. pr. person om dagen. Er man 4 personer i husstanden og tager bad hver, så har man en unødig udgift på 6-12.000 kr om året.

Aguasol Unibody har vundet Cleantech Prisen 2009 og Iværksætterprisen 2012.
 
Produktet er godkendt og testet af Solar Keymark til anvendelse i alle EU-lande. Aguasol Unibody har opnået det bedste testresultat og har den bedste ydelse i sin kategori til det central- og nordeuropæiske klima.
Fakta
Solvandvarmeren anvender ikke en strømforbrugende pumpe, men selvcirkulation, hvilket også øger effektiviteten.
 
Aguasol Unibody har tanken (190 liter) placeret over solfangeren for, at selvcirkulationen virker.
En solvandvarmer kræver ikke plads inde i huset til installation af brugsvandstank.
 
På de dage i sommerhalvåret, hvor solen ikke skinner, virker solvandvarmeren også - men ikke i overskyet vejr om vinteren. Her suppleres med den indbyggede el-vandvarmer, på dage hvor der ikke er sol om vinteren.
 
Tilslut evt. også vaskemaskine, udebruser eller lav et soppebassin til børnene.
 
Installation af Aguasol Unibody og tilslutning varmt/koldt vand kan foretages af en installatør eller som delvis "gør det selv".
 
Ikke afhængig af statstilskud.
Aguasol kort og godt!
Aguasol er et dansk cleantech firma grundlagt i 2009.
 
Aguasol fremstiller solvandvarmere, som producerer gratis varmt vand ved hjælp af sollys.

Aguasol Unibody er designet og udviklet i Danmark.

Aguasol Unibody er resultatet af 4 års udvikling og test i Italien, Spanien, Israel, Malta og Danmark.

Aguasol har flere andre solvarmeprodukter under udvikling.

Patent og trademark beskyttet.

Solar Keymark testet og godkendt til Europa.

Bedste ydelse blandt de testede til det central- og nordeuropæisk klima.

Vinder af Cleantech Prisen 2009.

Vinder af Iværksætter Prisen 2012.
Send forespørgsel vedr. produkt: Aguasol

Super service

Jeg havde en meget lille opgave, der skulle udføres og INGEN af de VVSer jeg ringede til gad at tage den/eller ringe tilbage. Det gjorde Albertslund VVS. De kom samme dag jeg ringede og fiksede mit lille problem med min koldt vands tilførselsslange i køkken. Er meget tilfreds

Dirk - via. Håndværker.dk

Seriøs og kompetent

Vores fjernvarmeanlæg skulle gennemgås, da vores afkølingsvand var for varmt. Hele anlægget blev gennemgået samt alle radiatorer. Så nu har vi varme i hele huset og afkølingen er sænket. Superfin gennemgang, dejligt med opfølgning et par dage efter, så vi kunne se at de justeringer der var sket slog igennem.

- via. Håndværker.dk

Hurtigt og effektivt!

Vores afløb var stoppet på badeværelset. Vi ringede til Alberslund VVS ApS. De kom, de så og de rensede på nul-komma-fem. Hurtigt, effektivt og de er servicemindede. De er informative og giver gode råd til at forebygge skader. Bruger dem gerne igen, hvis vi kommer i en situation, hvor der er brug for en professionel VVSer.

Bo - via. Håndværker.dk

Rensning af brusearmatur

Jeg har fået udført hurtigt, professionelt og upåklageligt arbejde flere gange af Albertslund VVS, og vil varmt anbefale dem.

Helen - via. Håndværker.dk

Perfekt som altid

Albertsund VVS Aps, levere altid som de skal. Ingen spørgsmål til faktura eller udført arbejde.

Kai - via. Håndværker.dk

God service, professionel

Super fin service af Frank som var hos os og hjælpe med at få varme til at virke. Fin info om hvordan vi skal indstille og checke tingene.

Dorthe - via. Håndværker.dk

God og pålidelige service

Albertslund VVS hjalp med en række forskellige VVS ting i vores nye hus (opsætningen af håndvaske, armaturer, bruser, mv). De var enormt pålidelige, gode at kommunikere med, kom præcis på det aftalte tidspunkt, udførte arbejdet upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Søren - via. Håndværker.dk

Rensning af vandrør

Jeg havde lavt tryk på vandet i nogle af mine vandhaner. Og jeg fik Albertslund VVS til at efterse anlægget. VVSeren fandt et par steder med begyndende tilstopning og fik det skilt ad, renset og samlet, hvorefter trykket i hele anlægget var fint igen.

Jens - via. Håndværker.dk

Modernisering af vaskerum


Vi fik renoveret vores kælder toilet/vaskerum. Resultatet blev forrygende! Der var god service fra starten, og jeg vil særligt fremhæve det gode og overskuelige tilbud. Prisen var helt fair, men det smarte var den fine udspecificering, der gjorde det nemt at lave de mindre tilretninger.....

Anders - via. Håndværker.dk

Albertslund VVS er specialister i badeværelser

Se blot nogle af vores udførte projekter, som vi har udført for vores kunder.​

Om os

Albertslund VVS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Vores certificeringer

Albertslund VVS ApS​

Holsbjergvej 51, 

2620 Albertslund

CVR: 27132111​

Telefon: 43 62 42 70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk​