Facader

Der er mange overvejelser, du bør gøre dig i løbet af et facadeprojekt som f.eks. hvilken beklædning, der er mest velegnet til facaden, om murene trænger til isolering samt naturligvis profil- og farvevalg.


Farver, overflader, strukturer og forholdet til hele konstruktionen er med til at tegne det samlede resultat, og du bør sætte dig grundigt ind i de mange muligheder på markedet, inden du træffer dit endelig valg.


Hos Albertslund VVS har vi mange års erfaring med restaurering og vedligeholdelse af facader, både hvis du søger en ”almindelig” facadeløsning, eller hvis du søger en utraditionel facade med eget arkitektonisk særpræg

Så uanset om din eksisterende facade trænger til en kærlig hånd, eller du skal have lavet en helt ny facade, står vore professionelle facadeeksperter klar til at rådgive dig ned i mindste detalje.

Ring nu på 43 62 42 70 og lad en af vores facadeeksperter inspirere dig.​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester