Blødgøringsanlæg​

Kalk findes naturligt i vores drikke- og badevand, da det udvindes fra undergrunden, der til dels består af kalk.​Kalk findes naturligt i vores drikke- og badevand, da det udvindes fra undergrunden, der til dels består af kalk.​

For meget kalk ”fordærver” vandet, køb et blødgøringsanlæg

I Danmark er der stor forskel - fra område til område – på hvor kalkholdigt vandet er. Områder som Amager og Langeland har mere kalk i undergrunden end resten af Danmark og i nogle byer, er det et stort problem for byens borgere.

Vands hårdhed afhænger af, hvor meget kalk det indeholder. Meget kalk giver hårdt vand og lidt kalk giver blødt vand.

I hjemmet finder du kalk alle steder, hvor der er vand. 

Kalken sætter sig som hvide aflejringer eller som partikler fx i vaskemaskiner, armaturer, filtre og termostater, og de kan være vanskelige at få af og som ikke pynter på noget.

Sådan får du et kalkfrit hjem

Med et blødgøringsanlæg kan du fjerne kalk fra vandet. Efter installering af anlægget er det selvkørende og informerer når påfyldning af salt er påkrævet.

Blødgøringsanlægget installeres i umiddelbar nærhed af vandmåleren. Når vandet passerer anlægget filtreres kalken fra og du kan nyde de mange fordele ved kalkfrit vand i alle husets haner, varmeanlæg, husholdningsapparater m.fl.

Let at vedligeholde

Det kræver ikke meget at have et blødgøringsanlæg.Når et blødgøringsanlæg ikke kan optage mere kalk, skal det renses og regenereres. Processen begynder automatisk og varer ca. 25 minutter.

Anlægget indikerer selv, når det er tid til påfyldning af salt igen. 

Vi har erfaring indenfor blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg skal tilsluttes af en autoriseret VVS-installatør. Hos Albertslund VVS har vi god erfaring med rådgivning, salg og montering af blødgøringsanlæg, så hvis du kommer til os, sørger vi for, du får det helt rigtige anlæg, der lever fuldstændig op til dine behov.​

Kontakt os

Har du lyst til at vide mere, eller har du brug for rådgivning så ring nu og hør mere 43 62 42 70

Vores imødekommende medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.​

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester