​Blikkenslager med fokus på funktion og æstetik

​Hos Albertslund VVS har vores blikkenslagere både fokus på funktion og æstetik. Dette er særlig vigtigt, når der arbejdes med materialer som zink og kobber.

Som blikkenslager løser vi alt inden for blikarbejde. Ingen opgave er for stor eller lille. Bor du nær Taastrup, Ballerup eller Glostrup, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven. Vi kører i hele Storkøbenhavn og udfører alle former for blikkenslagerarbejde herunder bl.a. udskiftning af tagrender, beklædning af tagkviste eller eksempelvis inddækning af skorstenen.

Erfaren blikkenslager du kan stole på

Med mere end 20 års erfaring som blikkenslager sørger vi altid for, at det udførte blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Når vores blikarbejde er færdigt, skal du med

andre ord ikke gøre andet end at nyde resultatet. Med vores faglige stolthed har vi altid fokus på godt håndværk.

Vi uddanner løbende vores blikkenslagere, så de alle er opdateret indenfor nyeste trends og teknikker. Samtidig sætter vi os grundigt ind i dine behov og ønsker, hvilket sikrer dig et resultat, både du og vi kan være 100% tilfredse med.

​Totalløsninger med én kontaktperson

Når det kommer til blikarbejde, tilbyder vi – sammen med vores samarbejdspartnere - naturligvis også totalløsninger, så du udelukkende har én kontaktperson, der styrer hele projektet fra start til slut.

Professionel sparring og unikke priser

Uanset om du har et hus, en virksomhed eller repræsenterer en boligforening nær Ballerup, Glostrup eller Taastrup, der trænger til opmærksomhed fra en blikkenslager, kan du trygt ringe til os. Vi kører over hele Storkøbenhavn og kommer gerne ud for at besigtige

blikarbejdet hvorefter vi udarbejder et uforpligtende, godt tilbud til dig. Ring til os på telefon 43 62 42 70 eller skriv til os på e-mail alb.vvs@albertslund-vvs.dk og kom i kontakt med din

lokale blikkenslager i dag.

Om du ønsker at føre din bolig eller virksomhed tilbage til det oprindelige udtryk eller ønsker, at give det et nyt udtryk, kan vi hjælpe. Som professionel blikkenslager kan vi hjælpe dig med alt inden for blikarbejde, heriblandt fx renovering og reparation af facadedækninger.

Brug for en VVS'er?

Lad os ringe dig op for en snak om din opgave.

Udfyld nedenstående og vi ringer til dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner inden for VVS. Vores mandskab kører gerne ud til opgaver af enhver kaliber, og har erfaring fra mange typer opgaver.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller hvad vi kan tilbyde dig - eller er du interesseret i et gratis, uforpligtende tilbud - så kontakt Albertslund VVS i dag på tlf.: 43 62 42 70​ eller e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk eller klik herunder.

Kontaktoply​sninger

​Albertslund VVS ApS

Holsbjergvej 51

2620 Albertslund

Tlf.: 43 ​62 42 ​70

E-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk 

CVR: 27132111

Persondataloven

Besøg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores facebookside med billeder fra diverse opgaver.

Albertslund VVS - aut. VVS installatør & kloakmester